Şimdi Bilişim'li Olmanın Tam Zamanı… - Son Dakika
Basın Bültenleri

Şimdi Bilişim'li Olmanın Tam Zamanı…

Şimdi Bilişim\'li Olmanın Tam Zamanı…

Eğitim sektöründe yıllardır hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, bilişim ve teknolojiye dair birçok dalda eğitime ve gelişime ihtiyaç duyanlara yeni kampanyalarla hizmet vermeye devam ediyor.

05.09.2012 18:20

Eğitim sektöründe yıllardır hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, bilişim ve teknolojiye dair birçok dalda eğitime ve gelişime ihtiyaç duyanlara yeni kampanyalarla hizmet vermeye devam ediyor.

Bilişim Eğitim Merkezi,   geleğeni düşünen gençlere Eylül ayında muhteşem bir fırsat sunuyor.

Eğitim sektöründe öncülüğünü emin adımlarla sürdüren BEM, sadece bu aya özel %25 + %20 indirimle geleceğini ve kariyerini düşünen gençleri Bilişim'li olmaya çağırıyor.

Kaliteli eğitim konusunda yazılımların her zaman en güncel versiyonlarını ve en son teknolojiyi kullanan BEM, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olarak eğitiminizi sertika ile destekliyor. Eğitim tamamlama sınavında başarılı olsanız da eğitim aldığınız alanda kendinizi yetersiz hissediyorsanız BEM, "Öğretme Garantisi"nden yola çıkarak, size aldığınız eğitimi tekrar edebilme olanağı sağlıyor.

Mimarları, mühendisleri, reklamcıları, muhasebecileri, yazılımcıları, henüz mesleği konusunda karar vermemiş olan ve kariyerini, hayallerini, hedeflerini ertelemek istemeyen tüm gençleri, Eylül ayı kampanyamızı görüşmek üzere Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Ankara, Eskişehir, Konya ve Bursa'da bulunan şubelerimizden birine davet ediyoruz.

Eylül ayına özel bu fırsattan yararlanmak için, 30 Eylül 2012 tarihine kadar Bilişim Eğitim Merkezi'ne başvurmanız gerekiyor.

Tecrübeli eğitim kadromuz, çalışma metotlarımız, size özel fırsatlar ve kampanyamız  hakkında detaylı bilgi edinmek için www.bilisimegitim.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Şimdi Bilişim'li Olmanın Tam Zamanı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement