Fırtına Kampı Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fırtına Kampı Vurdu

Fırtına Kampı Vurdu

Elazığ'da kamp yapan balıkçılar, fırtına sırasında zor anlar yaşadı. Kampta çekilen görüntüler dikkat çekti.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde kamp yapan balıkçıların fırtınayla mücadelesi kameralara yansıdı. Çadırlar parçalanırken kampçılar uçmaması için büyük çaba sarf etti.

Elazığ'ın Ağın ilçesine Bursa'dan gelen ve 90 gün boyunca kamp yaparak balık avı gerçekleştiren sportif olta balıkçısı Hüseyin Rahmi Ateş, kamp sırasında fırtınaya yakalandı. Ağın'da kamp kurduğu sırada aniden etkisini artıran fırtınayı fark eden Ateş ve arkadaşları, yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle kamp alanında zor anlar yaşanırken, fırtınanın görüntüleri dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Çevre Fırtına Kampı Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement