FIFA 2026 Dünya Kupası son 16 turunda Mısır, 2-0 öne geçmesine rağmen Arjantin'e 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti. Mısır Teknik Direktörü Hossam Hasan, Arjantin'e elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Messi ve Arjantin'in kayrıldığını ifade eden Hossam Hasan, "Çok net bir şekilde Dünya Kupası bir pazarlama sektörüne döndü. Messi'nin elenmesini istemiyorlar. O yüzden bu maçta adalet yoktu. Messi boşuna sevinmemeli.'' sözlerini sarf etti.
Uğradıkları haksızlık sonucu Dünya Kupası'nda geride kalan hiçbir maçı takip etmeyeceğini ifade eden deneyimli hoca, "Bugünden itibaren Dünya Kupası'ndaki hiçbir maçı takip etmeyeceğim. Bu, bugün maruz kaldığımız haksızlığa karşı bir protestodur. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Onlar bu halkın kahramanları.'' sözlerini sarf etti.
Son Dakika › Dünya Kupası › Mısır Teknik Direktörü Hossam Hasan, Messi ve FIFA'ya savaş açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (6)