15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı - Son Dakika
Dünya

15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı

Cemal Kaşıkçı cinayetiyle dünyanın tepkisini çeken Suudi Arabistan, 15 yaşındaki kızı aracıyla ezen Suudi genci özel jetle ABD'den Suudi Arabistan'a kaçırdı. ABD'li yetkililer, sahte pasaportla kaçırılan gencin iadesi için hukuki süreç başlattı.

25.12.2018 09:32  Güncelleme: 09:36

ABD'nin Portland kentinde üniversite öğrencisi, 21 yaşındaki Abdulrahman Nura, 2016 yılında yaya geçidinde yürüyen 15 yaşındaki Fallon Smart'ı aracıyla ezerek ölümüne neden oldu, ancak 2017 yılının haziran ayında Nura ortadan yok oldu.

SAHTE PASAPORTLA KAÇIRILMIŞ

Suudi Arabistan başkonsolosluğu, gözaltına alınan Nura için 100 bin dolarak kefalet ödedi. Serbest kalan Nura, konsolosluk tarafından ayarlanan özel jet ve adına düzenlenmiş sahte pasaportla ülkesine döndü.

ABD'li yetkililer, Nura'nın 18 ay önce ülkesine döndüğünü öğrendi, ancak Suudiler ABD makamlarının Nura'nın ülkesine nasıl döndüğü, diğer ayrıntılar konusunda hiçbir soruya yanıt vermedi.

15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı

"ONUN BURAYA GETİRİLMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

ABD makamları Nura'nın iadesi için hukuki süreç başlatırken, yetkililer, "Onun buraya geri getirilmesi için her şeyi yapacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

Nura'nın ailesinin Suudi Arabistan kraliyeti ile bağlantısının olmadığı belirtilirken, yaşamını yitiren genç kız Fallon Samart'ın ailesinin avukarı, Suudiler'in Nura'nın kaçışına yardım etmiş olabileceğini travmaların en yükseği olarak tanımladı.

15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD\'den Suudi Arabistan\'a Kaçırıldı

Son Dakika Dünya 15 Yaşındaki Kızı Öldüren Suudi Genç, Özel Jetle ABD'den Suudi Arabistan'a Kaçırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • 2343: Şer-î pislik haydut bedeviler, sözde devlet.Bunlarin hepsi böyle. 53 2 Yanıtla
  • Etor8: Ne oldu şunun şurasında hepiniz 3-4 sene önce arap hayranıydınız ne oldu ? 33 17 Yanıtla
    Sivaslı: Bizim için Arap Türk Kürt ayrım yok insan olane herkes bizdnedir ama sen boş beyninle ayrımcılık yapiyon bı bitmedniz gitti 3 2 mustafa olçay: 3 dört sene önceyede gitme kardeşim hala hazırda da aynı tas aynı hamam kuzey güney batı nerde hangi kıyı şeridimizi beğeniyorlarsa bastırıp parayı alıyorlar parayla açılmayan kapı yok hamdolsun... 0 1
  • yenıyıl: abd söke söke alır arabistan zaten abd nın uşağıı ve sonsuza dek uşağı olacaktır 15 1 Yanıtla
  • T R: Arkadaşlar islamiyet arsplar için gelmiş kanıtlar vardır birinci kanıt kurran niçin arapçadan başka dilde yok????????... .. 4 8 Yanıtla
    Gercek TR: İşte buda arkadaşla aynı oksijeni s oluyoruz. 0 0
  • ..: Yeni kimlik kartlarında neden memeleket yazmıyor, ülkemize göç eden Araplara verilen ve verilecek kimliklerde şehir yaşamadıkları için mi .. ?? 8 3 Yanıtla
  • Skandal: adamlar amerikadan insan kaçırabiliyorlar ilginç 7 1 Yanıtla
  • M.m: Heryerde pislik bu mezar hırsızı haydutlar 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement