2014'ün En Kötü Film Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Dünya

2014'ün En Kötü Film Adayları Belli Oldu

2014\'ün En Kötü Film Adayları Belli Oldu

Her yıl Oscar Ödülleri öncesi en kötü film, yönetmen ve oyunculara verilen Ahududu Ödülleri'nin (Razzie Awards) bu yılki adayları açıklandı.

28.01.2014 17:38  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl Oscar Ödülleri öncesi en kötü film, yönetmen ve oyunculara verilen Ahududu Ödülleri'nin (Razzie Awards) bu yılki adayları açıklandı.

2010'da birincisi gösterime giren filmin devamı olan "Grown Ups 2" en kötü film ve en kötü oyuncu dahil 8 dalda Ahududu Ödülleri'ne aday gösterildi.

Filmin başrol oyuncusu Adam Sandler 2012'de "Jack and Jill" ve geçen yılda "That's My Boy" filmleri ile en kötü ödüllerinin hepsini kazanarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı.

En Kötü Film Ödüllerinin fikir babası John Wilson: "En kötü film adayı olan bir diğer film ise Disney'i 200 milyon dolar zarara uğratan 'The Lone Ranger'. "

Johnny Depp filmde oynadığı Tonto rolüyle ilk kez Ahududu Ödülüne aday gösterildi. En Kötü Film, En Kötü Yönetmen dahil birçok Ahududu'ya aday olan film aynı zamanda En İyi Makyaj ve Saç ile Oscar'a da aday.

John Wilson:
"En kötü film kategorilerinde öne çıkan bir diğer film ise "After Earth". Will Smith filmde oğlunu oynatmakla akraba kayırmacılığı yapmış. Bu Will Smith'in oğlunu insanların gözüne sokuşturduğu 130 Milyon dolara mal olan ama 60 Milyon dolar hasılat bile yapamamış bir film olmuş."

Will Smith'in özgün adı "After Earth" olan "Dünya: Yeni Bir Başlangıç" isimli filmi, kıyamet sonrası baba ve oğlun yaşadıkları macerayı bilim-kurgu tarzında anlatıyor.

Ahududu Ödülleri Oscar Ödülleri'nin dağıtılacağı 2 Mart 2014 Pazar gecesinden bir gece önce, 1 Mart'ta sahiplerine dağıtılacak.

Kaynak: Euronews

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 2014'ün En Kötü Film Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement