Birlikte viyana için partisi kurucularından sami akpınar hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Birlikte viyana için partisi kurucularından sami akpınar hayatını kaybetti

Birlikte viyana için partisi kurucularından sami akpınar hayatını kaybetti
03.09.2019 10:40

Tatil için Türkiye'de olan 'Birlikte Viyana İçin' Partisi kurucusu ve iş insanı Sami Akpınar dönüş yolunda trafik kazası geçirdi.

Tatil için Türkiye'de olan 'Birlikte Viyana İçin' Partisi kurucusu ve iş insanı Sami Akpınar dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kaza sonucunda araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Sırbistan'ın Subotica şehrinde meydana geldi. Tatilini Türkiye'de yapan Sami Akpınar'ın aracı dönüş yolunda kamyona çarptı. Kazada araçta bulunan Sami Akpınar, kardeşi Saffet Akpınar ve kayınbiraderi Mesut Kapusuz hayatını kaybederken, Sami Akpınar'ın 8 yaşındaki oğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Birlikte viyana için partisi kurucularından sami akpınar hayatını kaybetti - Son Dakika


Advertisement