CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Sudan'daki olayları takip ediyor - Son Dakika
Dünya

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Sudan'daki olayları takip ediyor

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Sudan\'daki olayları takip ediyor

Ünal Çeviköz, Twitter hesabında Sudan'daki olaylarla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Dışişleri Bakanlığı ile temas halinde olduklarını belirtti. Hartum havaalanının kapalı olması nedeniyle vatandaşların güvenli bir insani koridor üzerinden karayoluyla tahliyesi için gereken tedbirlerin alındığını açıkladı.

23.04.2023 13:25

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, Twitter hesabında; " Sudan'daki olaylarla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Dışişleri Bakanlığımız ile temas halindeyiz. Hartum havaalanının kapalı olması nedeniyle vatandaşlarımızın güvenli bir insani koridor üzerinden karayoluyla tahliyesi için gereken tedbirler alınıyor" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, Sudan'ın başkenti Hartum'daki gelişmelerle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Çeviköz, şu mesajı verdi:

"Sudan'daki olaylarla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Dışişleri bakanlığımız ile temas halindeyiz. Hartum havaalanının kapalı olması nedeniyle vatandaşlarımızın güvenli bir insani koridor üzerinden karayoluyla tahliyesi için gereken tedbirler alınıyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Sudan'daki olayları takip ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement