Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleymani'nin öldürülmesi karşılıksız bırakılmaz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleymani'nin öldürülmesi karşılıksız bırakılmaz

05.01.2020 22:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında, İranlı General Süleymani'nin öldürülmesiyle başlayan gerginliği değerlendirdi. Cumhurbaşkanı, "Bir devletin en üst kademesindeki bir komutanını öldürmek herhalde karşılıksız bırakılmaz diye düşünüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İranlı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesiyle, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İran arasında artan tansiyona ilişkin, "Bir ülkenin, bir devletin en üst kademesindeki bir komutanını öldürmek herhalde karşılıksız bırakılmaz diye düşünüyorum." dedi.

CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınına katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, Orta Doğu'daki son gelişmelerle Libya tezkeresini değerlendirdi.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleymani'nin öldürülmesi karşılıksız bırakılmaz - Son Dakika


Advertisement