
Elim yakınlarındaki Ha-Mashamba köyünün ünlü barlarından birinde yaşanan olay, tüm bölgede büyük üzüntü yarattı. 25'li yaşlarda olduğu belirtilen bir genç, arkadaşlarıyla iddiaya girdikten sonra 56 çeşit bitki türünden yapılan likörü tek dikişte bitirdi.
Genç adam, yarışmanın sonundaki para ödülünü kazanmayı başardı ancak fenalaşması nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleler de yetersiz olunca genç adam hayatını kaybetti.

Feci olaya ait video görüntüleri de kısa süre içerisinde internette dolaşıma girdi. Söz konusu görüntülerde etraftakilerin müzik eşliğinde genç adamı kışkırttığı görülüyor. Genç adam ise likörü kafasından indirmesinin ardından sersemleyerek yanındaki kişinin kollarına devriliyor.

Son Dakika › Dünya › Gaza gelip içinde yüksek oranda alkol bulunan likörü kafasına diken şahıs öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.