İngiltere'de Filistin Destekçisi Grup, Thales'ın Londra Merkez Binasını Protesto Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İngiltere'de Filistin Destekçisi Grup, Thales'ın Londra Merkez Binasını Protesto Etti

İngiltere\'de Filistin Destekçisi Grup, Thales\'ın Londra Merkez Binasını Protesto Etti
09.11.2023 12:58

İngiltere'de Filistin destekçisi bir grup, Fransız savunma ve güvenlik şirketi Thales'ın Londra'daki merkez binasının girişinde camları kırmızıya boyayarak ve Filistin bayrağı açarak İsrail ordusuna askeri malzeme desteği verdiği gerekçesiyle protesto etti. Grup, Thales'in ofislerini ablukaya alarak İsrail'in askeri tedarik zincirindeki bir halkayı kesintiye uğrattığını belirtti.

İngiltere'de Filistin destekçisi grup, İsrail ordusuna askeri malzeme desteği verdiği gerekçesiyle Fransız savunma ve güvenlik şirketi Thales'ın Londra'daki merkez binasının girişinde camları kırmızıya boyadı ve Filistin bayrağı açtı.

"Palestine Action" adlı grubun, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, "Grup, silah firması Thales'in Londra'daki ofislerini ablukaya alarak İsrail'in askeri tedarik zincirindeki ölümcül bir halkayı kesintiye uğrattı. (Ofisi) Filistin için kapatıyoruz." ifadesi kullanıldı.

Grubun, X'ten paylaştığı görüntüde, iki protestocunun, şirketin Londra'daki merkez binasının camlarını kırmızıya boyadığı ve ellerinde kırmızı spreylerle binanın önüne yatarak girişe engel oldukları görüldü.

Protesto sırasında "Özgür Filistin" ve "Thales, saklanamazsın, soykırım yapıyorsun" sloganları atan göstericiler, binanın önünde zemine de Filistin bayrağı açtı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İngiltere'de Filistin Destekçisi Grup, Thales'ın Londra Merkez Binasını Protesto Etti - Son Dakika


Advertisement