İngiltere Kralı Charles Londra'daki deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etti - Son Dakika
Dünya

İngiltere Kralı Charles Londra'daki deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etti

İngiltere Kralı Charles Londra\'daki deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etti

Dünyanın dört bir yanından Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenenler için yardım toplanıyor. Bu adreslerin birisi de İngiltere oldu. İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ta, Londra'da Türk ve Suriyeli depremzedelere yardım çalışması yapan gönüllüleri ziyaret etti. Charles ayrıca, depremin ardından Afet Acil Durum Komitesi fonuna şahsen bağışta bulunmuştu. Komite, toplamda 60 milyon sterlin tutarında bağış topladı.

15.02.2023 13:55  Güncelleme: 16:53

Türkiye'de meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olmuştu. Deprem ayrıca Suriye'nin kuzeyinde de yıkımlara neden oldu. Dünya da depremler için adeta seferber oldu. İngiltere'de yardım toplanan adreslerden birisi oldu.

İNGİLTERE KRALI YARDIM TOPLAMA MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

İngiltere Kralı Charles'ta Batı Londra'daki Hounslow'da Türkiye'ye gönderilmek üzere yardımları organize eden Türklerle bir araya geldi. Charles, depremin ardından Afet Acil Durum Komitesi fonuna şahsen bağışta bulunmuştu. Komite, toplamda 60 milyon sterlin tutarında bağış topladı.

İngiltere Kralı Charles Londra'daki deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etti

CHARLES'A ÇAY DA İKRAM EDİLDİ

Ziyareti sırasında kendisine çay ikram edilen Charles, ardından bölgede bulunan bir Türk restoranına da gitti. Daha sonra ise Charles, Suriyeliler tarafından organize edilen bir etkinlik için Trafalgar Meydanı'na gitti.

Son Dakika Dünya İngiltere Kralı Charles Londra'daki deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement