Paris'te PKK'lı 3 kadının öldürülmesinin arkasında İran'ın olabileceği haberlerine Tahran'dan sert tepki geldi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, Paris'teki suikastin İran tarafından gerçekleştirildiği yolundaki iddiaları reddederek, " Türkiye'de bazı Siyonist yanlısı medya Tahran ve Ankara arasındaki ilişkileri bozmaya çalışıyor" dedi.
Haberin yer aldığı Türk gazete ve televizyon kanallarını "Siyonist lobiye yakın olmakla" suçlayan Mihmanperest, şöyle konuştu:
"Türkiye'deki Siyonist yanlısı medya yıllardır Türk medyasına kötümserlik aşılamaya çalışıyor, fakat iki ülke halkları ve hükümetleri arasındaki sıkı bağları bugüne kadar bozmayı başaramadı."
Son Dakika › Dünya › İran'dan Türk Medyasına Şok Suçlama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.