Kadın Konuk, Sunucunun Yüzüne Bakarak Defalarca Küfür Etti - Son Dakika
Dünya

Kadın Konuk, Sunucunun Yüzüne Bakarak Defalarca Küfür Etti

İngiltere'de yayınlanan 'The Jeremy Kylie Show'a konuk olan kadın, program sunucusunun yüzüne bakarak üç sefer küfür edince stüdyodan kovuldu.

06.12.2016 18:41  Güncelleme: 18:51

İngiltere'de yayınlanan 'The Jeremy Kylie Show'a konuk olan Holly adlı genç kadın, kendisine yeni bir sevgili edinmiş eski erkek arkadaşının ilişkisini bozmak için aşk mesajları göndermekle itham edildi. Başta sunucu Jeremy Kylie ile konuşurken gayet ağırbaşlı ve sakin görünen Holly, aşk mesajlarıyla alakalı şaşırtıcı bir iddiada bulundu. Holly sunucu Kylie'a, eski erkek arkadaşı Scott'a aslında 'loathe' (iğrenmek, hiç sevmemek) sözcüğünü yazacakken yanlışlıkla 'love' kelimesini yazdığını iddia etti.

KADIN KONUK, SUNUCUYA ÜÇ KEZ ÜST ÜSTE KÜFÜR ETTİ

Jeremy Kylie cep telefonu isteyerek kızın iddiasının doğruluğunu kanıtlamak istedi. Cep telefonuna 'loathe' yazmaya başlayan sunucu, kelime düzelticinin sözcüğü 'love' diye düzeltmediğini görünce: "Senin yalan söylediğini düşünüyorum." dedi. Bunu duyan konuk Holly: "Senin 'adi bir herif' olduğunu düşünüyorum." sözlerini sarf etti. Duydukları karşısında şok geçiren sunucu Kylie'nin: "Sen ne dedin?" diye sorması üzerine genç kadın iki kez daha küfürlü ifadesini tekrar etti.

SUNUCU, EDEPSİZ KONUĞUNU STÜDYODAN KOVDU

Ünlü sunucu Jeremy Kylie, bir taksi firmasını arıyormuş gibi yaptı ve konuğuna dönerek: "İsminiz neydi acaba?" diye sorduktan sonra: "Binamızı terk etmekte olan Holly için bir taksi gönderebilir misiniz acaba?" sözleriyle küfürbaz konuğunu stüdyodan kovdu. Holly sunucunun kendisini göndermesine rağmen eski erkek arkadaşı Scott ve onun sevgilisi Faye'in stüdyoya gelmesine kadar etrafta takıldı.

KOVULAN KONUK STÜDYOYA DÖNEREK YİNE OLAY ÇIKARDI

Stüdyodaki seyircilerin arasında bulunan Holly'nin erkek arkadaşı Andy ve Faye'nin arkadaşı Ronnie sahneye doğru hamle yapınca ortalık karıştı. Ağzı bozuk konuk Holly yine etrafa küfürler savurmaya başlayınca sunucunun: "Biraz saygılı ol" uyarısına rağmen saydırmaya devam ederek: "Kimseye saygı göstermeyeceğim. Niye birine saygı gösterecekmişim ki? Sana da saygı duymuyorum." sözlerini sarf etti. Stüdyodaki güvenlik görevlileri karmaşaya müdahale ederek seyircilerin arasından sahneye inenleri ve sunucunun özel isteğiyle Holly'i stüdyodan dışarı attı.


Kadın Konuk, Sunucunun Yüzüne Bakarak Defalarca Küfür Etti

Son Dakika Dünya Kadın Konuk, Sunucunun Yüzüne Bakarak Defalarca Küfür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement