Kiralık oda ilanı için görüşmeye giden genç kız dehşeti yaşadı! İçeceğine ilaç katılıp gece boyunca tecavüz edilmiş - Son Dakika
Dünya

Kiralık oda ilanı için görüşmeye giden genç kız dehşeti yaşadı! İçeceğine ilaç katılıp gece boyunca tecavüz edilmiş

Kiralık oda ilanı için görüşmeye giden genç kız dehşeti yaşadı! İçeceğine ilaç katılıp gece boyunca tecavüz edilmiş

Avustralya'da bir internet sitesi üzerinden kiralık oda ilanına başvuran genç kız, şartları görüşmek için ilanı veren adamın evine gitti. Ancak iddialara göre kızın içkisine ilaç katan adam, gece boyunca evde tuttuğu kıza tecavüz etti. Mağdur kız, sabah uyandığında cinsel organında ağrı hissedip ve vücudunda morluklar görünce polise başvurdu.

19.10.2021 17:10  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'da yaşayan 25 yaşındaki kız öğrenci, bir süredir ev arayışı içerisindeydi. Bu nedenle internetteki ilanları tarayan genç kız, bir sitede gördüğü kiralık oda ilanının ardından ilanı veren kişiyle görüşmeye gitti.

VOTKASINA UYUŞTURUCU KOYDU

Görüşmeye gittikten sonra adamın yanında öksürmeye başlayan genç kız, iyi geleceği gerekçesiyle kendisine yöneltilen içki teklifini kabul etti. Ancak adam, içkinin içerisine uyuşturucu madde kattı. Genç kız içkisini içtikten sonra uykuya daldı.

GECE BOYUNCA TECAVÜZ ETTİ

Bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen adam, gece boyunca evde tuttuğu üniversite öğrencisine tecavüz etti. Sabah tanımadığı bir yatakta cinsel organında ağrı ve vücudunda morluklarla uyanan kız, karakola koşarak adam hakkında şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, Peru'dan Avusturya'ya taşındığı belirlenen adamı yakalamak için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Kiralık oda ilanı için görüşmeye giden üniversite öğrencisi kız, gece boyunca tecavüze uğradı

Son Dakika Dünya Kiralık oda ilanı için görüşmeye giden genç kız dehşeti yaşadı! İçeceğine ilaç katılıp gece boyunca tecavüz edilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Haydar Çakır: yine birilerinin ekmegine yağ sürdün, tirolluk bir ayrıcalıklı mesletir 12 23 Yanıtla
  • Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı
    10:52 Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik İl Müftülüğü Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek oldu. Kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderen minikler, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu öğreniyor.

  • Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü
    10:48 Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü

    Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'nın Downing Sokağı'ndaki Başbakanlık Ofisi'nde görüldü. Obama'nın İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya gelmesi bekleniyor. Ziyaretin detayları belirsizliğini korurken, Obama'nın İngiltere'deki çalışmaları ve uluslararası ilişkilerdeki rolü merak konusu.

  • Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin çektiği 40 milyon dolardan fazla parayı geri almaya çalışıyor
    10:32 Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin çektiği 40 milyon dolardan fazla parayı geri almaya çalışıyor

    Etiyopya Ticaret Bankası (CBE), sistem arızası sonucunda müşterilerinin hesaplarından fazlasını çektiği 40 milyon doların üzerindeki parayı geri almak için mücadele ediyor. Banka başkanı Abe Sano, paranın büyük kısmının devlete ait CBE'den öğrenciler tarafından çekildiğini ifade etti. Banka saatler sonra müdahale edebildi ve paranın büyük kısmı öğrenciler tarafından çekildi. Parayı iade edenlerin cezai suçla itham edilmeyeceği belirtildi.

  • Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti
    10:31 Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti

    Hakkari'de etkili olan karla karışık yağmur, 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı'ndan çığın inmesine neden oldu. Devasa çığın Zap suyunun akışını kesmesi cep telefonuyla kaydedildi. Can ve mal kaybı yaşanmazken, yol açma çalışmaları başlatıldı.

  • Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir
    10:11 Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir

    Fildişi Sahilleri ve Gana'da bulunan büyük kakao fabrikaları, artan tohum maliyetlerini karşılayamadığı için üretimlerini kısmaya ya da durdurmaya karar verdi. Bu durumun dünya çapındaki kakao üretimi ve tedarikini etkileyerek çikolatalarda fahiş fiyat artışlarına neden olacağı tahmin ediliyor.


Advertisement