Vefalı Köpek, Tren Altında Kalan Arkadaşını 2 Gün Boyunca Korudu - Son Dakika
Dünya

Vefalı Köpek, Tren Altında Kalan Arkadaşını 2 Gün Boyunca Korudu

Vefalı Köpek, Tren Altında Kalan Arkadaşını 2 Gün Boyunca Korudu

Ukrayna'da 'Panda' adlı köpek, bir trenin çarpması sonucu yaralanarak tren raylarında hareketsiz kalan arkadaşı Lucy'yi iki gün boyunca dondurucu soğuğa karşın terk etmeyerek yaşamda kalmasını sağladı.

02.01.2017 10:53  Güncelleme: 12:17

Ukrayna'da dondurucu soğuğa rağmen hareket edemeyen arkadaşının yanından ayrılmayan köpek, sosyal medyada popüler oldu. Kısa sürede yayılan görüntülerde, köpeğin raylar üstünde arkadaşının yanında yer aldığı ve yaklaşan trene göğüs gerdiği görülüyor.

RAYLARA UZANDI

Ukrayna'nın Ujgorod kenti yakınlarında Lucy adlı köpek bir trenin çarpması sonucu raylar üzerinde yaralı olarak hareketsiz kaldı. Arkadaşını terk etmeyen Panda ise Lucy'yi yalnız bırakmayarak, zaman zaman yanına uzandı.

İKİ KÖPEĞİN DURUMU İYİ

Olayı görüntüleyerek Panda ile Lucy'nin inanılmaz dostluk hikayesini Facebook sayfasında paylaşan Denis Malafeyev kurtarma operasyonunda kendisinin de payı olduğunu belirterek iki dostun hayvan sığınağında tedavi altına alındığını söyledi. Dört gün sonra Facebook'taki sayfasını güncelleyen Denis Malafeyev iki dostun sahibinin bulunduğunu, ikisinin de iyileşme yolunda olduğunu duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Vefalı Köpek, Tren Altında Kalan Arkadaşını 2 Gün Boyunca Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement