Litvanya Başbakanı Ingrida Simonyte, Rusya'nın uzun vadeli bir tehdit olduğunu belirterek, "Daha tehlikeli bir dünyada NATO'yu kolektif kalkanımız olarak güçlendirecek cesur savunma ve caydırıcılık kararları almanın zamanı geldi." ifadesini kullandı.
Simonyte, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüştüğünü bildirdi.
Stoltenberg ile Vilnius'ta düzenlenecek NATO Zirvesi hakkında konuştuklarını ifade eden Simonyte, Ukrayna'nın gelecekteki olası NATO üyeliğine ilişkin kararların Rusya'yı memnun etmemesi gerektiğinin altını çizdi.
Simonyte, Rusya'nın uzun vadeli bir tehdit olduğunu belirterek, "Daha tehlikeli bir dünyada NATO'yu kolektif kalkanımız olarak güçlendirecek cesur savunma ve caydırıcılık kararları almanın zamanı geldi." değerlendirmesinde bulundu.
Son Dakika › Dünya › Litvanya Başbakanı: NATO'yu güçlendirmenin zamanı geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?