Medvedev: G7 ülkelerinin ihracat yasağı tahıl anlaşmasını sona erdirebilir - Son Dakika
Dünya

Medvedev: G7 ülkelerinin ihracat yasağı tahıl anlaşmasını sona erdirebilir

Medvedev: G7 ülkelerinin ihracat yasağı tahıl anlaşmasını sona erdirebilir

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, G7 ülkelerinin Rusya'ya ihracat yasağı fikrine ilişkin açıklama yaptı. Medvedev, bu yasağın tahıl anlaşması ve diğer pek çok şeyi sona erdirebileceğini belirtti.

24.04.2023 11:05

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev G7 ülkelerinin Rusya'ya 'ihracatı yasaklama fikrine' ilişkin açıklama yaptı.

Resmi Telegram hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Medvedev, "G7 aptallarının ülkemize ihracatın tamamen yasaklanması fikri, G7'nin en hassas olduğu kategorilerde ülkemizden ithalatın da yasaklanması anlamına gelmektedir. Bu durumda tahıl anlaşması ve ihtiyaç duydukları diğer pek çok şey onlar için sona erecektir. Görünüşe göre hiç beyinleri kalmamış" dedi.

Geçen hafta Japon medyası, G7 ülkelerinin Rusya'ya ihracatın yasaklanması konusunda fikir alışverişinde bulunduğunu duyurmuştu.TAHIL ANLAŞMASI

Türkiye ve Birleşmiş Milletler'in arabuluculuğuyla imzalanan ve uluslararası gıda krizine çözüm olarak görülen Tahıl Anlaşması, uluslararası kamuoyunda olumlu karşılanmıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Medvedev: G7 ülkelerinin ihracat yasağı tahıl anlaşmasını sona erdirebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement