Medvedev: Suriye'ye Kara Operasyonu Topyekûn Savaşa Yol Açar - Son Dakika
Dünya

Medvedev: Suriye'ye Kara Operasyonu Topyekûn Savaşa Yol Açar

15.02.2016 00:38

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, bölge ülkeleri tarafından Suriye'ye karşı girişilecek bir kara operasyonunun, uzun sürecek topyekün bir savaşa dönüşeceğini söyledi.

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, bölge ülkeleri tarafından Suriye'ye karşı girişilecek bir kara operasyonunun, uzun sürecek topyekün bir savaşa dönüşeceğini söyledi.

Euronews kanalına konuşan Medvedev, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, barış planının başarısız olması halinde çatışmaya daha fazla ülkenin karışabileceği yolundaki açıklamasının sorulması üzerine, "Bunlar anlamsız sözler. Tek istediği uzun sürecek bir savaş ise kara operasyonu başlatabilir" dedi. Rusya'nın yeni bir savaşa istekli olmadığını söyleyen Medvedev, "Bir kara harekatı topyekün bir savaşa demektir" diye konuştu.

(İH) - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Medvedev: Suriye'ye Kara Operasyonu Topyekûn Savaşa Yol Açar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement