Muhalif Lider Hovhannisyan, Sarkisyan'la Görüştü - Son Dakika
Dünya

Muhalif Lider Hovhannisyan, Sarkisyan'la Görüştü

Muhalif Lider Hovhannisyan, Sarkisyan\'la Görüştü

Ermenistan'daki başkanlık seçimlerinde yolsuzluk yapıldığını iddia eden Miras Partisi Genel Başkanı Raffi Hovhannisyan, seçimlerden ikinci kez zaferle çıkan Serj Sarkisyan'la Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü.

21.02.2013 16:45

Ermenistan'daki başkanlık seçimlerinde yolsuzluk yapıldığını iddia eden Miras Partisi Genel Başkanı Raffi Hovhannisyan, seçimlerden ikinci kez zaferle çıkan Serj Sarkisyan'la Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü.

Başkent Erivan'da bulunan Özgürlük Meydanı'nda iki gündür miting düzenleyen Hovhannisyan, Sarkisyan'la görüşme talebinde bulunmuştu. Sarkisyan, Hovhannisyan'ın bu talebini bugün kabul ederek, muhalefet liderini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırladı. Sarkisyan'la görüşmek üzere Saray'a giden Hovhannisyan'a yüzlerce muhalefet parti yanlısı eşlik etti.

Görüşme sonuna kadar dışarıda bekleyen halka hitap eden Hovhannisyan, bir dizi siyasi görüşmeler yapacağını ve bugünkü mitingin ertelendiğini belirterek, kendisini bekleyenlerin evlerine gitmelerini istedi. Hovhannisyan, kendisine yöneltilen soruları cuma günü düzenleyeceği mitingde cevaplayacağını da belirtti.

Seçim yarışını yüzde 36'lık bir oranla 2'nci sırada tamamlayan Hovhannisyan, seçimlere hile karıştığını, seçimleri aslında kendisinin kazandığını iddia etmişti. Muhalefet lideri, Sarkisyan'a cumhurbaşkanlığı koltuğunu kendisine devretmesi önerisinde bulunmuş ve bu konuyla ilgili konuşmak üzere kendisinin görüşme isteğini kabul etmesini istemişti. - ERİVAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Muhalif Lider Hovhannisyan, Sarkisyan'la Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement