NATO Liderleri Litvanya Cumhurbaşkanı'nın Akşam Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Dünya

NATO Liderleri Litvanya Cumhurbaşkanı'nın Akşam Yemeğinde Buluştu

NATO Liderleri Litvanya Cumhurbaşkanı\'nın Akşam Yemeğinde Buluştu

NATO Zirvesi kapsamında Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen akşam yemeğinde, NATO ülkelerinin liderleri ve eşleri bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da yemeğe katılanlar arasındaydı. ABD adına Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'in de yer aldığı yemekte, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin eşi de hazır bulundu. Aynı saatte NATO ülkelerinin savunma ve dışişleri bakanları da ayrı bir akşam yemeği için toplandı.

11.07.2023 21:01  Güncelleme: 21:02

NATO ülkelerinin liderleri ve eşleri, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda'nın verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

NATO Zirvesi dolayısıyla Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen yemeğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin eşiyle geldiği yemekte ABD adına Dışişleri Bakanı Anthony Blinken yer aldı.

Nauseda ve eşi konuklarını kapıda karşılarken, aynı saatte NATO ülkelerinin savunma ve dışişleri bakanları da ayrıca düzenlenen akşam yemeği için toplandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya NATO Liderleri Litvanya Cumhurbaşkanı'nın Akşam Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement