New York'ta 4 Kadın Cesedi Bulundu, Polis Seri Katilin Peşinde - Son Dakika
Dünya

New York'ta 4 Kadın Cesedi Bulundu, Polis Seri Katilin Peşinde

New York\'ta 4 Kadın Cesedi Bulundu, Polis Seri Katilin Peşinde

Son Üç Günde Long Island'da Birbirine Çok Yakın Plajlara Atılmış, Henüz Kimlikleri ve Ne Zaman Öldürüldükleri Saptanamayan Dört Kadın Cesedi Bulundu.

15.12.2010 10:37

Can Kamiloğlu Bildiriyor- New York'ta 'Seri Katil' paniği yaşanıyor. Polis, son üç günde Long Island'da birbirine çok yakın plajlara atılmış, henüz kimlikleri ve ne zaman öldürüldükleri saptanamayan dört kadın cesedi buldu. Geçtiğimiz hafta sonu New York'un Long Island bölgesindeki bir plaja atılmış olan bir kadın cesedinim bulunmasının ardından polis dün de aynı bölgede üç kadının cesedini buldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Suffolk bölgesi polis şefi Richard Dormer, "Cinayetlerin seri katil tarafından işlenildiğinden şüphe ediyoruz" dedi.

Polis cinayetlerin çok uzun bir süre önce işlendiğini belirterek bölgede adeta insan avı başlattı polis köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda polisin bölgede daha fazla ceset bulma endişesi taşıdığı belirtildi.

Polis, öldürülen kadınların arasında bağlantı bulmaya çalışıyor. Kimliği henüz tesbit edilemeyen cesetlerden ikisinin Mayıs ve Haziran aylarında kaybolan 24 yaşındaki Shannan Maria Gilbert ve 22 yaşında Megan Waterman isimli fahişelere ait olabileceği iddia edildi.

-ATLANTIC CITY BAĞLANTISI-

2006 yılında kumahareneleriyle ünlü Atlantic City'de plajlara atılmış 4 fahişeye ait ceset bulunmuş olayın üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen henüz cinayetlerin failleri bulunanamıştı. New York'un Long Island bölgesinde dört kadın cesedinin bulunmasının ardından polis büyük benzerlikler taşıyan Atlantic City cinayetleri arasında bağlantıyı da araştırmaya başladı.(ANKA)

(CK/DH/ÖMR)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya New York'ta 4 Kadın Cesedi Bulundu, Polis Seri Katilin Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement