Rusya'da Eşcinsellere Saldırılar Kamerada - Son Dakika
Dünya

Rusya'da Eşcinsellere Saldırılar Kamerada

Rusya\'da Eşcinsellere Saldırılar Kamerada

İnsan Hakları İzleme Örgütü, Soçi Kış Olimpiyatları öncesi Rusya’da eşcinsellere karşı yapılan saldırılara dair görüntüleri yayınladı.

05.02.2014 12:22  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cuma günü resmi açılışı yapılacak olan Soçi Kış Olimpiyatları öncesi yayınlanan görüntülerde eşcinsellere karşı saldırı ve işkenceler yer alıyor.

RUSYA'DA SULAR DURULMUYOR

Soçi Olimpiyatları öncesi Rusya'da sular durulmuyor. Son olarak İnsan Hakları İzleme Örgütü yayınladığı görüntü ve raporda Rusya'da eşcinsellere karşı yapılan acımasızca saldırıları gün yüzüne çıkardı.

EŞCİNSELLERE DAYAK VE İŞKENCE

Görüntülerde yolda gördükleri eşcinselleri döven Rus gençleri birçoğuna da işkencede bulunuyor. Eşcinsellere karşı tehditler savuran Ruslar kimini döverek kıyafetini yakıyor, kiminin saçlarını kesiyor, kiminin ise saçını duvar boyası ile boyuyor.

PUTİN: PEDOFİLİDEN FARKSIZ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha önce yaptığı açıklamada eşcinsellerin pedofiliden farksız olduğunu belirtmişti. Eşcinsel sporcuların Soçi'ye özgürce gelebileceğini söyleyen Putin, ancak eşcinsellerin çocuklardan uzak durması uyarısında bulunmuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Rusya'da Eşcinsellere Saldırılar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • irfan: TOBY ve URFA SURUÇLU ikinizde birbirinizden akılsızsınız. Türk,Kürt,Arap vs. fark etmez. Hiç bir insana zulüm yapılamaz. Ama sizin gibileri iyi bir kırbaçlamalı. 3 3 Yanıtla

Advertisement