Petrol fiyatları 2009 yılının Mart ayından bu yana Londra'da ilk kez varil başına 45 Dolar'ın altını gördü.
Çin'deki ekonomik yavaşlamanın küresel talep miktarını düşürmesi, İran'ın üretimini artırmakta kararlı olması ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki stoklar fiyatın düşmesinde etkili oldu.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Topluluğu (OPEC) üyeleri arasında ikinci büyük üretici olan İran pazar payını korumak için ne pahasına olursa olsun üretimi artıracağını açıkladı.
Bu açıklama ile ABD'deki aktif petrol kuyusu sayısının fazlalığı petrol piyasalarında temel göstergeler açısından endişe yaratıyor.
Yazar:
Etiketler: Gönderildi: 24 Ağustos 2015
İzlenme oranı: 0.0
Oylar: 0
Son Dakika › Dünya › Petrol Piyasalarında Düşük Fiyat Endişesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.