Putin'in Moskova'daki konuşması esnasında Çeçenistan lideri Kadirov'un gözyaşları gündem oldu! - Son Dakika
Dünya

Putin'in Moskova'daki konuşması esnasında Çeçenistan lideri Kadirov'un gözyaşları gündem oldu!

Putin, Ukrayna'nın işgal edilen topraklarında yapılan referandumdan sonra 4 bölgenin ilhak edileceğini açıkladı. Putin'in son gelişmelerle ilgili Moskova'da düzenlediği basın toplantısına Çeçenistan lideri Kadirov'un hareketleri damga vurdu. Kadirov, Putin konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Çeçen liderin, Putin'in "Ölen askerlerimizi analım" ifadelerinden sonra duygulandığı öğrenildi.

30.09.2022 17:09  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'da Rusya'nın işgali altında olan Rus yanlısı ayrılıkçı bölgeler Donbass, Herson ve Zaporijya bölgelerinin ilhakı için düzenlediği referandumlardan 'evet' kararı çıktı. Putin kısmi seferberliğin ardından işgal ettiği 4 bölgeyi ilhak etti.

PUTİN KONUŞURKEN KADİROV AĞLADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün Moskova'da yaptığı konuşmada 4 bölgenin ilhakını resmen açıkladı. Putin ilhak kararını açıklarken Çeçen lider Ramazan Kadirov'un ağlaması dikkat çekti. Çeçen liderin, Putin'in "Ölen askerlerimizi analım" ifadelerinin ardından duygulandığı öğrenildi.

Putin'in konuşmasına Çeçenistan lideri Kadirov'un gözyaşları damga vurdu

"MİLYONLARCA İNSAN KARARINI VERDİ"

Putin Moskova'da düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Ukrayna topraklarındaki insanlar referandumda tercihini yaptı. Bugün Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya'ya alınmasıyla ilgili anlaşmaları imzalayacağız. Bu temel ve insanı bir haktır. Donetsk'te, Luhansk'ta, Zaporijiya ve Herson'da milyonlarca insan kararını vermiştir. Onlar artık bizim vatandaşımız. Bizim ortak geleceğimizi hiç kimse elimizden alamaz. Luhansk, Donetsk, Zaproijya ve Herson Rusya'nın parçasıdır, bu konu müzakere edilmeyecektir."

Putin\'in Moskova\'daki konuşması esnasında Çeçenistan lideri Kadirov\'un gözyaşları gündem oldu!

Son Dakika Dünya Putin'in Moskova'daki konuşması esnasında Çeçenistan lideri Kadirov'un gözyaşları gündem oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • VATAN SEVER: Rusların öldürdüğü çecen mücahitlere ağla Putine aglayacagina Putinin tasmalısı 200 13 Yanıtla
  • abdullah uğur tok: Kraldan çok kralcılar..bir bizim ülkede çok sanıyordum. 11 1 Yanıtla

Advertisement