Sarkozy'den Merkel'e: Türkiye'nin AB'ye Girmesi Düşünülemez - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sarkozy'den Merkel'e: Türkiye'nin AB'ye Girmesi Düşünülemez

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Sarkozy\'den Merkel\'e: Türkiye\'nin AB\'ye Girmesi Düşünülemez
 Güncelleme: 

Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, Almanya şansölyesi Merkel'e "İngiltere'nin AB'den ayrıldığı, Türkiye'nin AB'ye girdiği bir gelecek düşünemiyorum." dedi.

Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, Almanya şansölyesi Merkel'le Berlin'de bir araya geldi. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarkozy, "Avrupa'nın liderliğe, inisiyatif almaya ve yeni fikirlere ihtiyacı var." dedi.

TWEET ATTI

Sarkozy görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamanın videosunu tweet atarak, "Merkel'e Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesinin düşünülemez olduğunu söyledim." yazdı.

Perşembe günü yapılacak referandumda, İngiliz seçmenlerin AB üyeliğinin devamından yana karar vermelerini umut ettiğini belirten Sarkozy, İngiltere gibi dinamik bir ülkenin ayrılmasının AB'ye büyük zarar verebileceğini söyledi.

"TÜRKİYE'NİN AB'YE GİRDİĞİ BİR GELECEK DÜŞÜNEMİYORUM"

Sarkozy, "İngiltere'nin AB'den ayrıldığı, Türkiye'nin AB'ye girdiği bir gelecek düşünmüyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: Hürriyet