Görenler "Kıyamet alameti" diyor! Suudi Arabistan'daki manzara herkesi şaşkına çevirdi - Son Dakika
Dünya

Görenler "Kıyamet alameti" diyor! Suudi Arabistan'daki manzara herkesi şaşkına çevirdi

Son dönemlerde değişen iklim şartları Suudi Arabistan'da da etkisini hissettirdi. Çöl havası yerine bahar havasının etkili olduğu Tebük şehrinde yağmur sularının çöl kumlarını sürüklediği ana ait görüntüler viral oldu. O anlara tanık olanlar, "Bunlar kıyamet alameti" şeklinde yorumlarda bulundu.

25.03.2023 13:10  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Değişen iklim şartları, kuruyan göller ve barajlar dünyayı yeni bir tehlikeye sürüklüyor. Birçok ülkede etkili olan kuraklık gelecek yıllarda yaşanacak su krizinin adeta habercisi...

ARABİSTAN'DAN GELEN GÖRÜNTÜ ŞAŞIRTTI

Suudi Arabistan'ın Tebük şehrinde kaydedilen bir görüntü ise görenleri şaşkına çeviriyor. Çöl ikliminin etkili olduğu şehirde bu yıl adeta bahar havası hüküm sürüyor. Bahar yağmurlarının etkili olduğu kentte zaman zaman oluşan sel suları çöl kumlarını oradan oraya sürüklüyor.

"BUNLAR KIYAMET ALAMETİ"

Görüntüyü izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları "Bunlar kıyamet alameti", "Kıyamet yaklaşıyor", "Allah sonumuzu hayretsin", "Dünya nereye gidiyor böyle?" şeklinde yorumlar yaptı.

Görenler "Kıyamet alameti" diyor! Suudi Arabistan\'daki manzara herkesi şaşkına çevirdi

Son Dakika Dünya Görenler 'Kıyamet alameti' diyor! Suudi Arabistan'daki manzara herkesi şaşkına çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ahmet eren Kacmaz: CADILAR BAYRAMINA İZİN VERDİKTEN SONRA SUUD AİLE KUTSAL TOPRAKLARI MAHVETTİN. HUZUR VERMEXİSEN PEYGEMBERİMİZ SAV RUHUNA SAYGISIZLIGIN BEDELİ ÖDİYORLAR 207 76 Yanıtla Eski Tüfek.: Kardeş bildiğin yağmur su'yu bu ,nerelere getirdiniz olayı ,şakamısınızsiz..??? 185 63
  • Kenan Acısever: yahudileri arabistanda severler amma türkleri sevmezler çünkü hala amerikan ve ingilizlerin emri altındalar onlar türkleri düşman olarak gösteriyorlar ne yazık müslümanız diyorlar depremde ne kadar yardım ettikleri tartışılır 80 43 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Bildiğin yağmur suyu baba ,ne kıyameti ,ne alameti.. 88 26 Yanıtla
  • Emir Emir: BİLİMSEL OLARAK AÇIKLAYAMADIKLARI OLAYLARI BİLGİSİZLİKLERİNDEN DOLAYI ALAMETE,KERAMETE VE KIYAMETE BAĞLAYANLAR DİNE ZARAR VERİYOR LÜTFEN BİLGİSİ OLMAYANLARA HER KONUŞANA KANMAYIN. 74 34 Yanıtla
  • Deniz Çapa: he he kıyamet kıyamet 29 44 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Anlayamadıkları her şey kıyamet inanılır gibi değil. 43 21 Yanıtla
  • mert çelik: kıyamet alameti 21 43 Yanıtla
  • Yücel: :) ne alametlerle dolu bir hayatınız var 39 21 Yanıtla
  • Ekrem Hasa: Adem şanlı sadece Hollanda 89milyon Euro bağış yapildi Hollanda hükümeti sadece 10milyon depreme yardım etmis 35 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.


Advertisement