Stadyumun Alt Katından Sesler Gelince Gece Bekçisi Odayı Kontrole İndi, Ürkütücü Manzarayı Kaydetti - Son Dakika
Dünya

Stadyumun Alt Katından Sesler Gelince Gece Bekçisi Odayı Kontrole İndi, Ürkütücü Manzarayı Kaydetti

Arjantin'deki stadyumda gece bekçiliği yapan adam, sürekli alt kattan sesler gelmesi üzerine cep telefonu kamerası ile girdiği soyunma odasında ürkütücü bir manzaraya şahit oldu.

17.05.2018 11:42

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan Tomas Adolfo Duco Stadyumu'nda gece bekçiliği yapan Raul Arguello isimli adamın kaydettiği ürkütücü video olay yarattı. 32 yaşındaki adamın cep telefonu kamerası ile görüntülediği olay "Stadyumda hayalet mi var?" sorularını gündeme getirdi.

"BANA İNANMALARI İÇİN KAYDEDECEĞİM"

Gece 11 sularında alt katlardan gürültüler geldiğini duyan Arguello, kamerasını yanına alarak aşağı indi. Bunun 3. defa olduğunu söyleyen adam, "Neler olduğunu bilmiyorum ama insanların bana inanmaları için bunu filme çekeceğim" diyerek kayıt almaya başladı.

DUVARDAN GÖLGE GEÇTİ

Aşağı kata indikçe artan sesin soyunma odasında geldiğini anlayan Arguello, odanın kapısının sert bir şekilde sürekli olarak açılıp kapandığını görünce odaya daldı. Ancak karşısında hiç kimseyi göremeyen adam boş odayı kameraya almaya devam ederken arkadan bir gölge geçti.

"AMAN TANRIM"

"İçeride kimse yok, ses yüzünden 3. defa buraya geldim ama yine hiçbir şey yok" diyen adam duvarda kayan gölgeyi görür görmez "Aman tanrım gitmek istiyorum" diyerek oradan hızla uzaklaştı.

Görüntüleri internete yükleyen adam, stadyumda olanlar için yetkililerden bir açıklama bekliyor.

Stadyumun Alt Katından Sesler Gelince Gece Bekçisi Odayı Kontrole İndi, Ürkütücü Manzarayı Kaydetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Stadyumun Alt Katından Sesler Gelince Gece Bekçisi Odayı Kontrole İndi, Ürkütücü Manzarayı Kaydetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • FIIRINALI HAYAT: İYİ CESARET BIRAK HAYALETİ ORTADA RÜZGAR YOK BİŞEY YOK O KAPININ ÖYLE ÇARPMASI BİLE İLGİNÇ VE KORKUTUCU O ŞAHIS GERÇEKTEN CESARETLİYMİŞ 110 1 Yanıtla
  • Hayalet : Hayalet ne cindir normaldir 95 0 Yanıtla
  • Normal: ALLAH Sade insani yaratmadi 85 0 Yanıtla
  • Ofli: KORKACAK BİŞE ARIYORSANIZ CHP LİDERİNE BAKIN İĞRENÇ KORKUNC YARATIK 21 51 Yanıtla
  • Cumali cihantimur: Bu da mı Ak Parti ve Erdoğan yüzünden değil? 16 8 Yanıtla
    Hür: Ne duruyorsun ülkeyi terket!!!! 4 1
  • Space: Aman tanrım gitmek istiyorum demekte nedir.. Kurgu haber.. 22 2 Yanıtla
  • erdi: Akp nin oyunlari hep bunlar 12 10 Yanıtla
  • FIRTINALI HAYAT : CHP OY VERİN DEMİŞ BİRİ CHP BELEDİYELERİNE GİTTE BİR BAK EN BASİTİ TEKİRDAĞ BÜYÜK ŞEHİR VİRANE YOLLAR DELİK DEŞİK, SAHİL KOKUYOR, HELE HELE HASTANE YOLU SANKİ MAYIN TARLASI BİDE SU FATURASI 35 TL LİK FATURANA BİNDİRE BİNDİRE FATURA 85 TL OLUYOR BU ZİHNİYETLE DAHA TEKİRDAĞA YOL YAPAMAYANLAR TÜRKİYEYİ İDARE ETMEYE KALKIYOR PES 11 8 Yanıtla
  • LEBRİKAN AMCA: DİNSİZİM, BABAM YAHUDİ ANAM ERMENİ. Ben buyum inkar edemem. 9 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement