Suudi Arabistan'dan Erdoğan'a bayram namazı daveti: Mekke'de kılalım - Son Dakika
Dünya

Suudi Arabistan'dan Erdoğan'a bayram namazı daveti: Mekke'de kılalım

Lübnan medyası tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan hakkında bir iddia ortaya atıldı. Suudi yetkililere dayandırılan iddiaya göre Erdoğan'ın bayram namazı için Mekke'ye davet edildiği belirtildi.

07.04.2022 13:36  Güncelleme: 15:23

Bir dönem gerilen Türkiye ile Suudi Arabistan ilişkilerinde, son dönemde ılımlı rüzgarlar esiyor. Arap Baharı döneminde farklı kutuplara düşen iki ülke arasındaki ilişkiler, Kaşıkçı cinayetiyle birlikte daha gerilimli bir hale gelmişti. Ancak uzun bir süredir iki ülke liderleri arasında ılımlı rüzgarlar esmeye başladı.

TELEFONDA GÖRÜŞTÜLER

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman arasında gerçekleştirilen son telefon görüşmesinde, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve sorunların giderilmesi için "diyalog kanallarının açık tutulmasında" mutabık kalınmıştı.

MEKKE'YE DAVET EDİLDİ

Son olarak iki ülke arasında normalleşme sürecine giren ilişkiler için Lübnan medyasından bir iddia ortaya atıldı. Tactical Report, Suud yetkililere dayandırdığı haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mekke'ye davet edildiğini söyledi.

Suudi Arabistan'dan sürpriz davet! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram namazını Mekke'de kılacağı iddia edildi

BAYRAM NAMAZINI BİRLİKTE KILACAKLAR

Ziyarette Suudi Kralı Selman ve Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile birlikte Erdoğan'ın bayram namazını Mekke'de kılacağı yazıldı.

Suudi Arabistan\'dan Erdoğan\'a bayram namazı daveti: Mekke\'de kılalım

Son Dakika Dünya Suudi Arabistan'dan Erdoğan'a bayram namazı daveti: Mekke'de kılalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Osmanlı torunu osmanlıtorunu: İyi olur artık barışma zamanı 2 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Aman dikkat derim.Amerika yarım düzine insanın başarısı konusunda tereddütlü görünüyor.Onlar piyasanın kokusunu binlerce kilometreden alırlar.Başka bir yol deneme'sinler. 0 0 Yanıtla

Advertisement