Türk Genci, Almanya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Dünya

Türk Genci, Almanya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Genci, Almanya\'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Türk genci, son yolculuğuna uğurlandı.

13.04.2012 21:11

Geçtiğimiz hafta Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Türk genci, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Berlin'de kimliği belirsiz bir kişinin ateş açması sonucu hayatını kaybeden Burak Bektaş (22), bugün Berlin Türk Şehitlik Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası camiinin mezarlığına defnedildi. Berlin Türk Şehitlik Camii'ndeki cenaze merasimine Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı ve büyükelçilik çalışanları iştirak etti.

Öldürülen Burak Bektaş'ın babası Ahmet Bektaş, "Kimin yaptığını bilemiyorum; kim yaptı, niçin yaptı? Ortada hiçbir sebep yok bana göre. Onun için biz de çok merak ediyoruz. İnşallah bulunur. Biz de nedenini sebebini biliriz" dedi.

Berlin Emniyeti'nden yapılan açıklamada ise, şuana kadar 36 ihbarın değerlendirildiği ancak cinayeti aydınlatmaya yeterli olacak bir bulguya rastlanmadığı bildirildi.

Burak Bektaş'a ateş açan kişinin cinayeti ustaca işlediğini ve geride hiç bir iz bırakmadığını belirten Berlin Eyalet Savcılığı Basın Sözcüsü Simone Herbeth, "Şu anda soruşturmayı sürdürüyoruz. Polis ile birlikte acil olarak olaya şahit olan görgü tanıklarına ihtiyacımız var" dedi.

Öte yandan; Berlin savcılığı, soruşturmanın sonuçlanmasını sağlayacak bilgi ve ipucu verebilecek kişilere 15 bin Euro ödül vereceklerini açıkladı. - BERLİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Türk Genci, Almanya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement