Türk ziyaretçiler, şiddet gören bir kadını kurtardı - Son Dakika
Dünya

Türk ziyaretçiler, şiddet gören bir kadını kurtardı

Tayland'ın Pattaya şehrinde, iki Türk ziyaretçi, erkek arkadaşının şiddet uyguladığı bir Kamboçyalı kadını kurtardıkları için kahraman ilan edildi. Olayda Türk erkekler hafif yaralar alırken, Kamboçyalı adam ise dudağında kesik ve morluklarla yaralandı. Altı kişi sorgulanmak üzere polis istasyonuna götürüldü.

20.07.2023 15:37  Güncelleme: 20:57

Tayland'ın Pattaya şehrinde iki Türk ziyaretçi, erkek arkadaşının şiddet uyguladığı bir Kamboçyalı kadını kurtardıkları için kahraman ilan edildi.

KAVGAYI POLİS AYIRDI

Olay, saat 02.00 civarında Pattaya Klang Yolu'nda meydana geldi. Kadının şiddet gördüğünü gören iki Türk, kadının erkek arkadaşını dövmeye başladı. Pattaya polisi hızlı bir şekilde olay yerine geldi ve Türk erkeklerin Kamboçyalı adamı dövdüğünü gördü, üç kişi arasındaki kavgayı ayırdı.

HAFİF YARALARLA ATLATTILAR

33 ve 23 yaşındaki 2 Türk, bu süreçte hafif yaralar aldı, Kamboçyalı adam olan 36 yaşındaki Sopin Ran ise dudağında kesik ve belirgin morluklarla yaralandı.

KAHRAMAN İLAN EDİLDİLER

Sorgulamada Sopin, kız arkadaşıyla önceden sözlü bir anlaşmazlık yaşadığını itiraf etti. Daha fazla soruşturma yapıldığında, polis olay yerindeki Taylandlı kadınları sorgulamayı başardı. Onlar da Sopin'in bir kadına saldırdığını fark ettikten sonra, 2 Türk'ün araya girmeye karar verdiklerini belirttiler.

Pattaya News'in yayınında iki Türk için "Sevgilisinin dövdüğü genç bir kadını kurtarmak için devreye giren iki Türk Turist sosyal medyada kahraman ilan edildi" ifadesi yer aldı.

Türk ziyaretçiler, şiddet gören bir kadını kurtardı

Son Dakika Dünya Türk ziyaretçiler, şiddet gören bir kadını kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fikri : Türkler Kamboçyalı adamı yamultmuş.. Kadına el kalkmaz.. RAJONA TERS.. 2 0 Yanıtla

Advertisement