Türkeli'de Hz. Peygamber, İman ve İstikamet Konferansı Düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Türkeli'de Hz. Peygamber, İman ve İstikamet Konferansı Düzenlendi

Türkeli\'de Hz. Peygamber, İman ve İstikamet Konferansı Düzenlendi

Sinop'un Türkeli ilçesinde Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri haftaları kapsamında düzenlenen 'Hz. Peygamber, İman ve İstikamet' konferansına eğitimci yazar Hayati İnanç konuşmacı olarak katıldı. Konferansta İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü'nün açış konuşmasının ardından İnanç, konferans verdi. Programda ayrıca öğrencilere ödüller verildi ve Belediye Başkanı Veysel Şahin ile vatandaşlar da konferansa katıldı.

30.09.2023 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Türkeli ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Türkeli Spor Salonunda 2023 yılı teması olan "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Konuşmacı olarak, tatlı dili, güler yüzlü hoş sohbeti ve şuur veren yönüyle Ünlü Eğitimci Yazar Hayati İnanç'ın sunum yaptığı konferansa, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkanı Veysel Şahin, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Sazkışla İmam Hatibi Umut Gülsar'ın yaptığı ve Sahil Cami İmam Hatibi Oğuzhan Çakır'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü'nün açılış konuşmasıyla devam etti. İlçe Müftülüğü İlahi Korusu tarafından icra edilen ilahi dinletisinin ardından misafir konuşmacı Hayati İnanç, "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans verdi. Daha sonra Kaymakam Safa Kahraman, konuşmacı Hayati İnanç'a Sinop iline özgü gemi maketi kotra hediye etti.

Program, Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında İlkokul ve Ortaöğretim öğrencileri arasında yapılan "40 Hadisi Şerif Ezberleme" yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdimi ile sona erdi. - SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Türkeli'de Hz. Peygamber, İman ve İstikamet Konferansı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement