Türkiye, Libya'daki Temsilciler Meclisi Seçimlerinden Memnuniyet Duydu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye, Libya'daki Temsilciler Meclisi Seçimlerinden Memnuniyet Duydu

28.06.2014 22:47

Dışişleri Bakanlığı, Libya'daki Temsilciler Meclisi seçimlerinin başarıyla gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyulduğunu belirti.

Dışişleri Bakanlığı, Libya'daki Temsilciler Meclisi seçimlerinin başarıyla gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyulduğunu belirti.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Libya'da 25 Haziran günü Temsilciler Meclisi seçimlerinin başarıyla gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyulduğu belirtildi. Seçimlerin adil ve şeffaf biçimde düzenlenmiş olmasından dolayı Libya makamlarının tebrik edildiği açıklamada, gerçekleştirilen seçimlerin Libya'nın demokratik geçiş sürecinin tamamlanması yönünde önemli bir adım olduğunun değerlendirildiği görüşü paylaşıldı.

Temsilciler Meclisi'nin sorunların diyalog yoluyla çözümü için yeni bir zemin oluşturmasını ve Libya halkının hak ettiği refah ve istikrara ulaşmasına katkı yapmasının temenni edildiği açıklamada, " Türkiye, istikrar, refah ve demokrasi mücadelesinde dost ve kardeş Libya halkının yanında olmaya devam edecektir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Türkiye, Libya'daki Temsilciler Meclisi Seçimlerinden Memnuniyet Duydu - Son Dakika


Advertisement