Tutuklanan Genç, Polise Tepki Olsun Diye Pantolonuna İşedi - Son Dakika
Dünya

Tutuklanan Genç, Polise Tepki Olsun Diye Pantolonuna İşedi

İngiltere'nin başkenti Londra'da elleri arkadan kelepçeli genç, kendisini tutuklayan polisleri tehdit ederken tepki olsun herkesin içinde pantolonuna işedi.

10.02.2016 18:16  Güncelleme: 09:46

Londra'nın Camden beldesinde yaşanan olayda polisin tutukladığı genç tepki olarak üzerine işedi. İki polisin ellerini arkadan kelepçeleyerek tuttuğu genç bir yandan tehditler savururken diğer taraftan dikine işeme eylemi gerçekleştirdi.

"DIŞARI ÇIKINCA SİZİ MAHVEDECEĞİM"

Bir yandan işerken diğer yandan tehditlerine devam eden zanlı, "Dışarı çıkacağım, 10 yıl, 20 yıl, 80 yıl da sürse çıkacağım. Çıkınca sizi mahvedeceğim. Eğer ben sizi mahvedemezsem ailem eder" diyerek kendisini tutuklayan polislere gözdağı verdi.


"BİR SALLASANIZ"

Öte yandan bu anları filme alan adam, polislere çektiği görüntüleri vermeyi teklif etti. Bununla da yetinmeyen çılgın İngiliz, elleri kelepçeli zanlının işemesini bitirdiğini görünce, "bir sallasanız" diyerek espri yaptı.

'Calingula' mahlaslı kullanıcı görüntüleri, Liveleak video paylaşım platformuna yükledi. Reddit'te konu açarak sosyal medyada paylaştı ve kısa sürede çok izlenenler arasına girdi.

Londra polisi tutklanan adamın akıbeti hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.



Tutuklanan Genç, Polise Tepki Olsun Diye Pantolonuna İşedi

Son Dakika Dünya Tutuklanan Genç, Polise Tepki Olsun Diye Pantolonuna İşedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • X: Çüüüüş 0 0 Yanıtla

Advertisement