Eski Ukrayna güzelinin Rus ordusuna karşı savacağı haberleri doğru çıkmadı - Son Dakika
Dünya

Eski Ukrayna güzelinin Rus ordusuna karşı savacağı haberleri doğru çıkmadı

Eski Ukrayna güzelinin Rus ordusuna karşı savacağı haberleri doğru çıkmadı

Geçtiğimiz yıllarda Ukrayna güzeli seçilen Anastasiia Lenna ülkesini savunmak için orduya katıldığına dair haberler yayınlandı. Ancak haberleri yalanlayan Lenna, airsoft oynarken çekilen fotoğrafların orduya katılmış gibi yansıtıldığını açıkladı.

28.02.2022 10:39  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi sonrasında sıkıyönetim ve seferberlik ilan eden Ukrayna'da orduya katılan gönüllü askerlerin sayısı artıyor. Son olarak Eski Ukrayna güzeli Anastasiia Lenna Rus ordusuna karşı savaşmak için gönüllü olarak Ukrayna ordusuna katıldığını açıkladığına ilişkin haberler yayınlandı.

Ancak bu haber yalanlandı. İddialarına ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Lenna, orduya katılmadığını, söz konusu fotoğrafları airsoft oynarken çekildiğini aktardı.

Orduya katıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Lenna, "Ben asker değilim, sadece kadın, normal bir insanım. Ülkemin diğer tüm insanları gibi sadece bir insan. Ayrıca yıllardır Airsoft oyuncusuyum. #airsoft'un ne anlama geldiğini öğrenmek için Google'da aratabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

AĞIR SİKLET BOKS ŞAMPİYONU KARDEŞLER DE ORDUYA KATILMIŞTI

2014'ten bu yana Kiev Belediye Başkanı olan Vitali Kliçko ülkesi için savaşmaya hazır olduğunu söylerken, "Başka bir şansım yok, bunu yapmak zorundayım" demişti.

Bir dönem 'Bay Demir Yumruk' olarak anılan 50 yaşındaki Kliçko, Kiev'in ciddi bir tehdit altında olduğunu ve ana önceliğin şehrin yaşamsal altyapısını korumak için polis ve askeri güçlerle iş birliği yapmak olduğunu açıklamıştı. Birçok sivilin savaşmaya hazır olduğunu belirten Kliçko, "Ukrayna'ya, ülkeme, halkıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ukrayna'da direnişe katılanların sayısı artıyor! Eski Ukrayna güzeli Rus ordusuna kurşun sıkacak

UKRAYNA YEDEK ORDUSU İÇİN LİSTEYE ALINDI

Boksör kardeşlerden bir diğeri olan Wladimir Kliçko ise Ukrayna yedek ordusu için listeye alındığını ve ülkeye duyduğu sevgi nedeniyle onu savunacağını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Kliçko, "Ukrayna halkı güçlüdür. Egemenlik ve barışa hasret duyan bir halk. Rus halkını kardeşi olarak gören bir halk" ifadelerine yer vermişti.

Son Dakika Dünya Eski Ukrayna güzelinin Rus ordusuna karşı savacağı haberleri doğru çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement