Başakşehir Belediyesi Yeni Medya Akademi Mezunlarını Törenle Kutladı - Son Dakika
Eğitim

Başakşehir Belediyesi Yeni Medya Akademi Mezunlarını Törenle Kutladı

Başakşehir Belediyesi Yeni Medya Akademi Mezunlarını Törenle Kutladı

Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yeni Medya Akademi'de mezuniyet töreni düzenlendi. Yeni mezunlar sertifikalarını aldı ve Başakşehir Belediye Başkanı'na teşekkür etti.

27.11.2023 14:21  Güncelleme: 14:24

Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yeni Medya Akademi'de mezuniyet heyecanı yaşandı. Yeni mezunlar için Şehir Sanat'ta gerçekleştirilen sertifika törenine eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Yeni Medya Akademi, Radyo Akademi, Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu, Dublaj Okulu, Sinema Okulu, Editörlük ve Grafik Tasarım Atölyesi, Temel Fotoğrafçılık Atölyesi, Dijital Pazarlama Atölyesi, 3D Animasyon Okulu, Roman ve Kurgu Atölyesi, Ekonomi Haberciliği Atölyesi, Magazin Haberciliği Atölyesi, Afet ve Savaş Bölgelerinde Gazetecilik Atölyesi ile Kamera ve Çekim Teknikleri Atölyesi yeni mezunlarını verdi.

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Yeni Medya Akademi bünyesinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını alanında uzman olan eğitimcilerin elinden aldı. Sertifikalarını alan mezunlar, akademiyi hayata geçirdiği için Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'na teşekkürlerini iletti.

"İNSANIN HAYATINA DOKUNMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK"

Eğitimlere ara vermeden devam edeceklerinin altını çizen Başakşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Muhammed Ali Öztürk, "İnsanın hayatına dokunmak üzere yola çıktık. Çok kıymetli eğitimcilerimizle yolumuza devam ettik. Dört yıllık süre içerisinde yüzlerce kursiyerimize eğitim verdik. Medyanın her alanında işe başlayan kursiyerlerimiz oldu. Gittiğimiz her yerde kursiyerlerimizle karşılaşmak bizlere gurur veriyor. Türkiye'nin 14 yıldızlı eğitim üssünde eğitimlerimize ara vermeden doludizgin devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Başakşehir Belediyesi Yeni Medya Akademi Mezunlarını Törenle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement