Bayraklı Belediyesi, Ege Üniversitesi iş birliğiyle öğretmen ve psikolog seçme sınavı yaptı - Son Dakika
Eğitim

Bayraklı Belediyesi, Ege Üniversitesi iş birliğiyle öğretmen ve psikolog seçme sınavı yaptı

Bayraklı Belediyesi, Ege Üniversitesi iş birliğiyle öğretmen ve psikolog seçme sınavı yaptı

Bayraklı Belediyesi, öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için Ege Üniversitesi iş birliğiyle seçme sınavı düzenledi. Sınava katılanlar, liyakat esaslı istihdam modeli nedeniyle belediyeye teşekkür etti ve bu modelin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istedi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, doğru eğitmen seçimi ve öğretmen istihdamı konusunda iş birliği yaparak ilçeye katkı sağladıklarını belirtti ve çocukların en iyi eğitimi alması için çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

13.08.2023 12:12  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi, bünyesinde görev alacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için Ege Üniversitesi iş birliğiyle bir kez daha seçme sınavı yaptı.

Bayraklı'da yüzlerce öğretmen ve eğitmen sınav heyecanı yaşadı. Sınava girenler, liyakat esaslı bir istihdam modeli uygulandığı için Bayraklı Belediyesi'ne teşekkür etti, bu anlayışın tüm Türkiye'ye örnek olmasını istedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da şunları söyledi:

"Bayraklı'ya özgü katılımcı, demokratik ve dayanışmayı ön planda tutan eğitim modelimizle çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Bu hedefe giderken; alanında uzman, doğru eğitmen seçimini çok önemsiyoruz. Ege Üniversitesi ve profesyonel kadrolarıyla iş birliği yaparak en  Serdar Sandal, doğru tercihi belirliyoruz. Aynı zamanda belirli oranda da olsa öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sınava giren tüm meslektaşlarımın heyecanını paylaşıyor, emekleri için teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Bayraklı Belediyesi, Ege Üniversitesi iş birliğiyle öğretmen ve psikolog seçme sınavı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement