Edirne Jandarma Komutanlığı, Okullarda Çocuklara Eğitim Verdi - Son Dakika
Eğitim

Edirne Jandarma Komutanlığı, Okullarda Çocuklara Eğitim Verdi

Edirne Jandarma Komutanlığı, Okullarda Çocuklara Eğitim Verdi

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocukların suça sürüklenmesini ve aile içi şiddet olaylarını önlemek amacıyla sorumluluk bölgesindeki okulları ziyaret ederek çocuklara eğitim verdi. Ekipler, zararlı alışkanlıklar ve güvenli eğitim konularında bilgilendirme yaparken, köpek timiyle gösteri düzenledi ve öğrencilere boyama kitabı ve çocuk dergisi dağıttı. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

20.09.2023 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri çocukların suça sürüklenmesini ve olası ailede şiddet olaylarının önlenmesi için sorumluluk bölgesindeki okulları ziyaret ederek çocuklara eğitim verdi.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Jandarma Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, eğitim öğretim yılının başlamasıyla, çocukların suça sürüklenmesinin önlenmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi maksadıyla sorumluluk bölgesinde bulunan okulları ziyaret etti.

Okullarda zararlı alışkanlıklar başta olmak üzere bir çok konuda çocukları bilgilendiren ekipler, köpek timiyle gösteri yaptı. Öğrencilere boyama kitabı ve çocuk dergisi dağıttı.

Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Edirne Jandarma Komutanlığı, Okullarda Çocuklara Eğitim Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement