ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezunlarına Tören Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezunlarına Tören Düzenlendi

ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezunlarına Tören Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunları için 2022-2023 eğitim dönemi töreni düzenlendi. Törene üniversite yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Törenin açılış konuşmasında fakülte dekanı bilgi verirken, rektör ise üniversite hakkında bilgiler vererek Kılıçer ailesine teşekkür etti. Rektör ayrıca mezunlara sürekli öğrenme sürecinde olmalarını ve başarılı bir şekilde üniversiteyi temsil etmelerini temenni etti. Törenin sonunda mezun öğrenciler diplomalarını aldı ve eczacı yemini etti.

17.07.2023 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eczacılık Fakültesinin 2022-2023 eğitim dönemi mezunları için tören düzenlendi.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, mezun olan 80 öğrenci için Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin, Tıp Fakültesi Dekanı Cemal Alper Kemaloğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Çağlıtalaslıgil, 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Aycan, fakülteleri hakkında bilgi verdi.

Rektör Altun ise üniversite hakkında bilgiler vererek, Eczacılık Fakültesi binasını yaptıran Kılıçer ailesine teşekkür etti.

Öğrencilere seslenen Altun, öğrenmenin diplomayı alınca sona eren bir faaliyet olmadığını belirtti.

Altun, "Sevgili mezunlarımız, bundan sonraki hayatınızda ömür boyu öğrenme, sürekli öğrenme süreci içerisinde olmanızı arzu ediyoruz. Sizlerin Kayseri'yi ve Erciyes Üniversitesini başarılı bir şekilde temsil edeceğinizi bilmekteyiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler diploma aldı, eczacı yemini etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezunlarına Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement