Küçükçekmece Belediyesi Ücretsiz Yaz Atölyeleri Başladı - Son Dakika
Eğitim

Küçükçekmece Belediyesi Ücretsiz Yaz Atölyeleri Başladı

Küçükçekmece Belediyesi Ücretsiz Yaz Atölyeleri Başladı

Küçükçekmece Belediyesi, 8-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği ücretsiz yaz atölyelerine başladı. Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri ile diğer merkezlerde gerçekleştirilen atölyelere katılan öğrenciler, yaz tatillerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde geçiriyor. Atölyelerde çocuklar takı yapımı, mutfak atölyeleri, Türk işaret dili ve ritim gibi birçok farklı etkinlikle uğraşma fırsatı buluyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, çocuklara sanatla dolu bir yaz sunmak için bu atölyeleri düzenlediklerini belirtti. Atölyeler yaklaşık bir ay boyunca devam edecek ve detaylı bilgi almak için Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri'ne veya 444 4 360 numaralı telefona başvurulabilir.

15.08.2023 10:27

Küçükçekmece Belediyesi'nin 8-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği ücretsiz yaz atölyeleri başladı. Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri'nin yanı sıra Kemal Paşa Semt Konağı ile İstasyon Gençlik ve Gelişim Merkezi'nde düzenlenen yaz atölyelerine katılan öğrenciler, yaz tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçiriyor.

Çocukların kaliteli ve verimli bir yaz tatili geçirmesi amacıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz yaz atölyelerinde; anne çocuk takı yapımından, çocuk mutfak atölyelerine, Türk işaret dili ve ritim atölyesine kadar birbirinden eğlenceli atölyeler yer alıyor.

Öğrencilerin kaliteli ve verimli bir yaz geçirmesi için ücretsiz yaz sanat atölyelerini hayata geçirdiklerini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şunları söyledi:

"Küçükçekmece'de çocuklarımıza sanatla dopdolu bir yaz sunuyoruz.  Yaz ayları çocukların hem sosyalleşebilecekleri hem de yeteneklerini geliştirebilecekleri atölyeler için ideal bir dönem. Biz de bu hedefle, yaz sanat atölyeleri düzenliyoruz. Atölyelere katılan çocuklar keyifli deneyimlerle birlikte yaratıcılıklarını da geliştirme fırsatı bulacaklar."

Yaklaşık bir ay boyunca devam edecek olan yaz atölyeleri ile ilgili Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri'nden ve 444 4 360 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Küçükçekmece Belediyesi Ücretsiz Yaz Atölyeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement