Mehmet Çakıcı DAÜ’de Hodri Meydan Programının Konuğu Oldu - Son Dakika
Eğitim

Mehmet Çakıcı DAÜ’de Hodri Meydan Programının Konuğu Oldu

Mehmet Çakıcı DAÜ’de Hodri Meydan Programının Konuğu Oldu

Çekimleri Doğu Akdeniz Üniversitesi Aktivite Salonu'nda DAÜ TV Katkılarıyla Gerçekleştirilen Ve Cuma Akşamları 22:00 – 24:00 Saatleri Arasında Kanal T Ekranlarında.

23.12.2010 20:56  Güncelleme: 20:57

Çekimleri doğu akdeniz üniversitesi aktivite salonu'nda daü tv katkılarıyla gerçekleştirilen ve cuma akşamları 22:00 – 24:00 saatleri arasında kanal t ekranlarından yayınlanan "Nazmi Pınar'la Hodri Meydan" isimli TV programının bu haftaki konuğu KKTC Lefkoşa Milletvekili ve TDP Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet ÇAKICI oldu.

Söz konusu programda TDP Genel Başkanı Doç. Dr. ÇAKICI, ülkemizin başarılı gazeteci/yazarlarından Özcan ÖZCANHAN, Avrupa Parlementosu Eski Milletvekili Ozan CEYHUN, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü Başkanı Doç. Dr. Salih KATIRCIOĞLU ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol KAYMAK'ın sorularını yanıtladı.

Çekimleri 23 Aralık 2010 Perşembe günü, saat 13:30'da, DAÜ Aktivite Salonu'nda gerçekleştirilen program, 24 Aralık 2010 Cuma günü, 22:00 – 24:00 saatleri arasında Kanal T'den yayınlanacak. Söz konusu programda Doç. Dr. Mehmet ÇAKICI son günlerde gündemde olan UBP hükümeti ile olası koalisyon konularında ve hükümetin genel işleyişi, TDP'nin vizyonu ve koalisyon durumunda TDP'nin geleceğe yönelik planları konularında diğer konukların ve salonda bulunan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda ise programa katılan öğrenciler arasında yapılan kura çekimi sonucunda Eğitim Fakültesi, Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Elif KAP Avrupa Parlementosu Eski Milletvekili Ozan CEYHUN'un daveti üzerine, CEYHUN ve Doç. Dr. ÇAKICI'nın birlikte yapacağı ve Ocak ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek olan Almanya ziyaretine katılma hakkı kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Mehmet Çakıcı DAÜ’de Hodri Meydan Programının Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement