50 Bin İhracatçıya Anayasa Anketi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

50 Bin İhracatçıya Anayasa Anketi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
50 Bin İhracatçıya Anayasa Anketi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 50 bin ihracatçıya anket ile yeni anayasaya ilişkin görüşlerini soracak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 50 bin ihracatçıya anket ile yeni anayasaya ilişkin görüşlerini soracak.

TİM'den yapılan açıklamaya göre, İhracatçılar Meclisi Marmara Üniversitesi öğretim üyesi ve Anayasa Mahkemesi eski raportörü Doç. Dr. Osman Can moderatörlüğünde iş dünyasının görüşlerini, katkılarını ve beklentilerini yansıtacak yeni anayasa süreci ile ilgili çalışmalara başladı.

Bu kapsamda TİM 50 bin üyesine aktif bir şekilde yeni anayasa konusunda görüşlerini belirtmesi için "www.tim.org.tr" web sitesinden geniş kapsamlı bir anket açtı.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, yarın konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Doç. Dr. Osman Can da toplantıda yeni anayasa sürecine yönelik anket uygulaması hakkında bilgi verecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA