82. İzmir Enternasyonal Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Ekonomi

82. İzmir Enternasyonal Fuarı'na Doğru

82. İzmir Enternasyonal Fuarı\'na Doğru

İZFAŞ Genel Müdürü Örs: "EXPO 2020 çalışmalarımızla İEF'yi buluşturmak, EXPO 2020 hedefine katkı koyabilmek adına bu yılki temamızı sağlık olarak belirledik"

19.07.2013 17:07

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, EXPO 2020 çalışmaları ile bu yıl 82'ncisi düzenlenecek İzmir Enternasyonel Fuarı'nı (İEF) buluşturarak, EXPO 2020 hedefine katkı koyabilmek adına fuarın temasının sağlık olarak belirlendiğini söyledi.

Örs, İZFAŞ'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) bu yılki temasının sağlık olduğunu, İZFAŞ olarak İzmir'deki sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile meslek odalarını önemsediklerini belirtti.

Fuar hazırlıklarını işbirliği içinde yürütmek istediklerini ifade eden Örs, "EXPO 2020 çalışmalarımızla İEF'yi buluşturmak, EXPO 2020 hedefine katkı koyabilmek adına bu yılki temamızı sağlık olarak belirledik" dedi.

İEF'nin ticari yanı kadar sosyal yanına da büyük önem verdiklerini vurgulayan Örs, şöyle konuştu:

"İEF'yi bir toplumsal buluşma noktası, bir platform yapmak istiyoruz ve öyle değerlendirmeye çalışıyoruz. İEF, farklı yaş, gelir ve yaşam kültürü gruplarının, kısacası toplumun çok farklı kesimlerinin biraraya geldiği ve birbiriyle iletişim kurup etkileştiği bir alandır. 82'nci fuarımızı da bu bağlamda sağlık temasıyla düzenliyoruz. Bu temanın bizim açımızdan önemli olduğu kadar, yurttaşlarımız açısından da ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Fuarımıza sağlık sektörü de katkı koysun, fuarı sahiplensin istiyoruz."

Sağlık temasıyla 29 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, sağlık sektörüne özel bir alan oluşturuldu. Alanda, devlet hastaneleri, özel hastaneler, sağlık kurumları, sağlık merkezleri, sağlık ekipmanları firmaları, sağlık dernekleri ile sağlık alanından kurum ve kuruluşlar yer alacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement