84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi - Son Dakika
Ekonomi

84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi

Pandemi salgını ve ekonomik buhran nedeniyle yaşanan hayat pahalılığı, birçok vatandaşı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan yaşlı kadın, kirasını ödeyebilmek için bulaşıkçı olarak iş aradığını belirtti. Yaşlı kadın, geçim sıkıntısı yaşadığını ve evine et alamadığını dile getirerek, durumu adeta gözler önüne serdi.

16.03.2024 11:32  Güncelleme: 11:41

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi salgınından sonra yaşanan ekonomik buhran ve artan hayata pahalılığı vatandaşı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan yaşlı kadının sitemi ise yaşanan süreci adeta gözler önüne serdi.

BULAŞIKÇI OLARAK İŞ ARIYOR

Kirasını ödeyebilmek için bulaşıkçı olarak iş aradığını belirten yaşlı kadın, "100 lira borç aldım, ilacımı almaya gidiyorum. Kirada oturuyorum, çocuklarım anca kendini geçindiriyor. Bir kiramı verecek durumda değilim. İş arıyorum bulaşık yıkamak için. Bayram geldi geçti, daha benim evime et girmedi. Affedersiniz mis gibi geliyor pidenin kokusu ama alamıyorum. Anahtarımı vereyim, evime gidin bakın. Evimin halini, dolabımı anladınız mı?" ifadelerini kullandı.

84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi

Son Dakika Ekonomi 84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • Mecoli: Senin evine et girmemesi hükümetin sorumluluğundan mıdır senin evveliyatın hiç yok mu teyze eşin yok mu evlatların yok mu eşin sigorta ödememiş mi çalışmamış mısınız bu hayatta bedel ödemeden evi etkilemez teyze oturduğun yerde sana kimse bir şey verir mi gençliğinde eşinden hayır yoksa sigortalı bir yerde çalışırdın yine de hayat durmaya gayret gösterirdin senin ve ailen hiçbir gayret göstermemiş ki devlet sana ne yapsın 279 1687 Yanıtla
    Erol MARASLI: Mecoli,evet bu teyzenin evine et girmemesi hükümetin sorumludur.geçmisinde ne yaşadıgı hangi şartlardan geçtiği bilinmez ancak şuan olan durum önemli.devleyin görevi önce aç bırakıp sonra herkese yardım yapmak değildir gerçekten yardıma ihtiyacı olanı tespit edip ona sosyal yardım yapmaktır. 980 108 ALİÇO null: Aynen öyle kardeş, bence mikrofonu görünce adettir hükümete devlete açız diye sallamak, boş konuşmuş hiçbir şeyi yoksa belediye yine verir en kötü devlet yaşlılık maaşı verir . yalan konuşmuş 214 836 Hamza Yasar: Ne gereksiz bir yorum bu. Cahillik akıyor. Kadın emekli, evveliyatı var ki emekli olmuş. Emekli maaşının kirayı ödemeye ve geçinmeye yetmediğini anlatıyor o yüzden iş aradığını anlatıyor kadın. Senin gibi cahiller de gereksiz yorumlar yapıyor. 733 48 Tahsin Uçak: Keşke ilk icatların çıktığı çağda yaşasaydımda sizin gibi yanlış zihniyetli insanlarla yaşamasaydım kadın 85 yaşında işinize gelince o zamanlar ekmek bulamıyordunuz şimdi de sigortamı soruyorsunuz zamanında tabiki devlet sahip çıkmalı 556 40 Can Vatan: Mecoli Dilerim Bu Abla Feraha Kavuşur Sende Bir Parça Ekmege Muhtaç Kalasın Oruç Oruç Bana Bu Duayı Etdirdin Sen O İnsanın Neler Yaşadığını Nerden Biliyosun ALLAH Sana Merhamet Versin Merhametsiz Etin kilosunun Fiyatını bilmiyormusun. 551 34 mustafa sagdic: tabi ki hukumetin sorumlulugu. emekliligin yok mu diyorsun. emekli maasi 10 bin tl. et mi alabilir. 460 25 Simon Felix: Tok açın halinden anlamaz isimli yorumu okudunuz 404 18 Simon Felix: Mecoli yobazından Tok açın halinden anlamaz hiç bir zaman isimli yorumu okudunuz teşekkürler 307 18 Kür Şad: Hangi geçmiş, 22 yıldır olan mı? 259 20
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement