9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Ekonomi

9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na Doğru

IF Wedding Fashion bu yıl İzmir'de dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu gala defilesiyle başlayacak.

21.01.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IF Wedding Fashion - 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın bu yıl dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun gala defilesiyle başlayacağı bildirildi.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ'den (İZFAŞ) yapılan açıklamaya göre, her yıl iş ve sanat dünyasının yanı sıra ünlü modacılar, moda yazarları ve sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği gala, bu yıl 3 Şubat'ta Atıl Kutoğlu'nun 'Winds of Elegance' İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonuna ev sahipliği yapacak.

Alanında Avrupa'nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı ilk ve tek fuarı, IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 4 – 7 Şubat 2015 tarihleri arasında, 9'uncu kez  İzmir'de, Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda organize edilecek.

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İZFAŞ tarafından düzenleniyor.

Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla organize edilen fuar, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin (EGSD) destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda; gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergilenecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement