Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı paraya çevirdiler - Son Dakika
Ekonomi

Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı paraya çevirdiler

Taliban'ın Afganistan'da kontrolü ele almasının ardından ülkeyi terk etmek isteyenler uçakların üstünde seyahat yapmaya çalıştı ancak uçaktan düşenler oldu. Bu anların bir tişörte basılıp internetten satışa çıkarılması büyük tepki çekti.

19.08.2021 23:22  Güncelleme: 07:35

Afganistan'da 11 gün süren çatışmaların ardından hükümet güçlerini mağlup eden Taliban, ülkede yönetimi ele aldı. Taliban'ın son olarak Kabil'e girmesinin ardından binlerce kişi de tek çıkış kapısı olan Kabil Havalimanı'na akın etti. Ülkelerin gönderdiği uçaklar ve askeri kargo uçaklarıyla tahliye olmaya çalışan Afganlar, kapasitelerin dolması nedeniyle uçakların üstüne çıktı. Ancak uçağın kalkışından kısa süre sonra düşüşler başladı.

İNSANLARIN DÜŞTÜĞÜ ANLARI TİŞÖRT YAPTILAR

Afganların uçaktan düştüğü anlar, tüm dünyada etki yaratırken, o anlarla ilgili skandal bir hareket geldi. Afganların uçaktan düştükleri anı kara çevirmek isteyen fırsatçılar, insanların uçaktan düştüğü anların yer aldığı fotoğrafı tişört haline getirip internetten satışa çıkardı. Tişörtler kısa sürede büyük tepki aldı.

İşte o tişörtler:

Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı kâra çevirdiler
Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı kâra çevirdiler
Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı paraya çevirdiler

Son Dakika Ekonomi Afganlarla ilgili skandal tişört! İnsanların uçaktan düştüğü anı paraya çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tilki cemal : dünya işte 12 0 Yanıtla
  • Onur Bozkurt: Bu uçağa tutunma fikrini ortaya kim attı acaba. Uçak kalkmadan tekerlere sarılsan uçak kalkmadan basınçtan ölürsün o hızla. Hadi hiç bir şey olmadı o iniş takımı kapanırken orada sıkışır gene ölürsün. Uçağın içine açılan bir kısım yok ki orada. Bence bu insanları topluca uçaktan atıyorlar. 8 0 Yanıtla

Advertisement