Akbank'tan Esnaf Kardeşliği Sloganıyla Kobi'ler İçin Olduğunda Öde Kredisi Geliştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Akbank'tan Esnaf Kardeşliği Sloganıyla Kobi'ler İçin Olduğunda Öde Kredisi Geliştirdi

Akbank\'tan Esnaf Kardeşliği Sloganıyla Kobi\'ler İçin Olduğunda Öde Kredisi Geliştirdi

Akbank, KOBİ'ler içinde önemli bir paya sahip olan esnafa yönelik sunduğu ürünlere bir yenisini daha eklediğini açıkladı.

10.10.2013 14:24

Akbank, KOBİ'ler içinde önemli bir paya sahip olan esnafa yönelik sunduğu ürünlere bir yenisini daha eklediğini açıkladı. Akbank bu kapsamda, nakit akışı düzenli olmayan esnafın finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlayacağı belirtilen "Olduğunda Öde Kredisi"ni geliştirdi.12 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabilecek.

Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, düzenlenen basın toplantısında her zaman piyasanın nabzını tutan bir banka olarak, müşterilerin tüm ihtiyaçlarını yakından izlediklerine işaret ederek, "Esnafın ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı ticari ve kurumsal firmalar gibi çok öngörülebilir değil. Dolayısıyla bu noktada hem krediye ihtiyaç duyuyorlar hem de kredi geri ödemelerini kazançlarına göre yapma esnekliğine sahip olmak istiyorlar.İşte bu ihtiyaçtan yola çıkarak biz de ürünün reklam filminde de söylediğimiz üzere esnafımızdan öğrendik, esnafımıza özel, Olduğunda Öde Kredisi'ni hayata geçirdik. Olduğunda Öde Kredisi'nden yararlanan esnaf, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabiliyor. Esnafımıza,'kredini bugün al, paran olduğunda geri öde' diyoruz. Böylelikle, nakit akışlarına göre "az yada çok" geri ödeme imkanı sağlıyoruz" dedi.

Akbank'ın esnafa yönelik çalışmalarını "Esnaf Kardeşliği" altında sunacağını hatırlatan Oğuz, " Türkiye'de esnaflık yalnızca bir meslek değil aynı zamanda bir "kültür". Esnaf olmak demek dürüst, samimi ve çalışkan olmak demek. Müşteriyi en büyük velinimeti olarak gören, her şeyden önce itibarını düşünen esnafın bankasından beklediği şey de aynı samimiyet ve güven duygusu. Akbank olarak biz de ürünlerimizi yalnızca esnafın ihtiyacını karşılayacak şekilde değil, aynı zamanda onunla aynı dili konuşup, aynı kültürün bir parçası olacak şekilde tasarlıyoruz.Esnaf Kardeşliği' bu stratejinin en yalın ve samimi ifadesi olarak hizmet anlayışımızı yansıtıyor. Tüm ürünleri bu kardeşlik duygusuyla esnafın hayatını kolaylaştırmak için geliştiriyoruz. Bu anlayış ile de esnafımız için "Olduğunda Öde Kredisi"ni hayata geçirdik" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Akbank'tan Esnaf Kardeşliği Sloganıyla Kobi'ler İçin Olduğunda Öde Kredisi Geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement