Algida ile Yaz Rekor Sayıda Yeni Ürünle Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Algida ile Yaz Rekor Sayıda Yeni Ürünle Başlıyor

Algida ile Yaz Rekor Sayıda Yeni Ürünle Başlıyor

Algida, yeni dönemde sadece ürünleriyle değil, dondurma severler için "gökten yağan dondurmalarla" da pazara hareket katmaya hazır.

08.04.2014 13:25  Güncelleme: 17:33

Dünya dondurma trendlerine Türkiye'den yön verecek Ar-ge merkezini kuran Algida, bu yaz bir rekora imza atarak 26 yeni ürünle yazı karşılıyor.

Türkiye, kişi başı tüketimde litre bazında 4 litre ile dünya sıralamasında 29'uncu sırada yer aldı. Kişi başı dondurma tüketimini 0,3 litreden 4 litrenin üzerine çıkararak, 23 yılda 13 kat artmasına öncülük eden Algida, 2013 yılında %73'e yükselen pazar payı ile yıllardır pazarın lideri. Tüm Türkiye tarafından sevilen en zengin ürün portföyünün yaratıcısı Algida, bu yıl 26 yeni ürünle bir rekora imza atarak, dondurma pazarına yön veren marka konumunu istikrarlı bir şekilde korumaya devam ediyor.

Yaz boyunca "gökten dondurma yağacak"

Bu yazın habercisi sadece yükselen hava sıcaklığı ve düşen cemreler değil, aynı zamanda Algida'nın gökten yağacak dondurmaları da olacak. "İlk Dondurma Düştü, Yaz Başlıyor" sloganıyla yola çıkan Algida özel olarak hazırlanmış mini paraşütlerle, Türkiye'deki 5 şehre havadan dondurma yağdıracak. Bu 5 şehri ise Twitter üzerinde yapılacak oylamayla belirleyecek. Şehirler ise #GöktenDondurmaYağsa hashtag'i ile istediği şehrin adını paylaşacak tüketicilerin seçimleri doğrultusunda belirlenecek.

2014 yazında unutulmaz anlara imza atacaklarını duyuran Algida, iletişim kampanyalarında Türkiye'nin en sevdiği gruplardan biri olan Model Grubu'na yer verdiklerini belirtti. Türk Pop Müziği'nin unutulmaz yorumcusu Barış Manço'nun Kara Sevda şarkısının Algida için yeniden düzenlendiği ve yaza damgasını vuracak olan şarkıyı Model Grubu seslendiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Algida ile Yaz Rekor Sayıda Yeni Ürünle Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement