Alman Firmanın Gücünü Arkasına Alan Türk Girişimci Dünyaya Satış Yapabiliyor - Son Dakika
Ekonomi

Alman Firmanın Gücünü Arkasına Alan Türk Girişimci Dünyaya Satış Yapabiliyor

Asırlık Alman firmasının bayiliğini 8 yıl önce alan Türk girişimci, yeni gelişmeleri de takip ederek dünyanın her yerine satış yapıp ülke ekonomisine katkı sağlamak için mücadele ediyor.

19.04.2019 09:47

Vulkan firmasının genel müdür Kağan Hasırcıoğlu, "1889'da kurulmuş Alman menşeili firma, biz de Türkiye ofisi olarak hizmet vermekteyiz. 2011'da ofisi kurduk ve 8 yılı geride bıraktık. Ağırlıklı çalışmalarımız deniz dizel ve elektrikli motorlarının tork transmisyonlarını sağlayan kauçuk, silikon gibi ekipmanlarıyla ilgili oluyor. Bir de özel olarak getirdiğimiz kompozit şaft imalatlarımız var." diye konuştu.

"DÜNYANIN HER YERİNDE SERVİS SUNUYORUZ"

Firmanın genel müdür Kağan Hasırcıoğlu, "Vulkan sektörün en eski ve köklü firmalarından biri. Bin 400'den fazla çalışanı 18 tane ofisi ve 70'den fazla acentası olan dünyanın her yerinde 24 saat servis hizmeti sunabilen güçlü bir firmayız. 45 tane AR-GE üzerine çalışan arkadaşımız var. Her an gelişim ve değişim sürüyor. Almanya, Brezilya, Amerika, Çin, Hindistan ve İtalya'daki fabrikalarda üretimler her devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"STOKLARIMIZ ÇOK GÜÇLÜ İHTİYAÇLARI HEMEN KARŞILAYABİLİYORUZ"

Kağan Hasırcıoğlu, "Denizcilik sektörü çok ağır ve zor bir sektör. Gemiler 24 saat seyir halinde olan hafta sonu hafta içi ayrımı yapmadan devam eden bir çalışma sistemine sahip. Bu nedenle hızlı şekilde reaksiyon vermeniz gerekiyor. Müşteri memnuniyeti için zaman tanımadan çok çalışıyoruz. Stoklarımız oldukça fazla anında yedek parça ihtiyacını karşılayabiliriz." şeklinde konuştu.

"24 SAAT İÇİNDE ULAŞTIRABİLİYORUZ"

Hasırcıoğlu, "Yeni ürünümüz kompozit şaft daha römorkör ve uzun şaft gereken projelerde kullanıyoruz. Hizalama hatalarını karşılayabilen esneme payı var. Oldukça hafif ve çelik ürünlere göre daha kullanışlı bir ürün. Tüm dünyaya bu ürünü en geç 24 saat içerisinde ulaştırabiliyoruz." dedi.

Alman Firmanın Gücünü Arkasına Alan Türk Girişimci Dünyaya Satış Yapabiliyor

Son Dakika Ekonomi Alman Firmanın Gücünü Arkasına Alan Türk Girişimci Dünyaya Satış Yapabiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement