Ünlü mobilya firması ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ünlü mobilya firması ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan etti

Ünlü mobilya firması ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan etti
17.09.2024 15:37

Bir döneme damga vuran ve sektörün önde gelen isimlerinden Alsemo Mobilya, mali sıkıntılarla boğuşuyor. Şirket, yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan ettiğini duyurdu.

Ev tekstili ve aksesuarlar tarafında da üretimi yapan Alsemo Mobilya aslında ürettiği yatak odası takımlarıyla ün yapmıştı. Gazeteduvarda yer alan habere göre; ekonomik sıkıntılar yaşanan Alsemo Mobilya Sanayi ve Tic. Ltd. Şti Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'na konkordato talebinde bulundu. Mahkemenin kararına göre ise konkordato talebine ilişkin duruşma 25 Eylül'de gerçekleşecek.

KONKORDATO İLAN EDEN FİRMALAR KERVANINA KATILDI

Konkordatotakip.com'da yer alan açıklamada, "İtiraz edenlerin itiraz sebeplerini duruşma gününden en az üç gün önce yazılı olarak bildirmek kaydı ile duruşmada hazır bulunabilecekleri hususu İİK' nun 304/1 ve 288. maddeleri gereğince ilan olunur." ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Ekonomi Ünlü mobilya firması ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan etti - Son Dakika


Advertisement