Antalya Lokantası, Muratpaşa Belediyesi'nin yeni işletmesi olarak hizmete açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Antalya Lokantası, Muratpaşa Belediyesi'nin yeni işletmesi olarak hizmete açıldı

Antalya Lokantası, Muratpaşa Belediyesi\'nin yeni işletmesi olarak hizmete açıldı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda açtığı Antalya Lokantası, kentin coğrafi tescilli lezzetlerinin yer aldığı geniş menüsüyle dikkat çekiyor. Lokanta, 80 kişiye kadar hizmet verebilen şık bir dekorasyona sahip olup, uygun fiyatlarla kahvaltıdan akşam yemeğine kadar hizmet sunmaktadır. Menüsünde Antalya'nın coğrafi tescilli lezzetlerinin yanı sıra yöresel ürünler de bulunmaktadır.

08.12.2023 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda yeni işletmesi "Antalya Lokantası" hizmete açıldı.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin, Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda yeni bütçe içi işletmesi "Antalya Lokantası" hizmete açıldı. Antalya Lokantası aynı anda 80 kişiye kadar hizmet veriyor. Lokantadaki yöresel ürünler, Antalya'da kadın kooperatiflerince hazırlanıyor. Her gün saat 09.00-24.00 saatleri arasında açık olan işletme, kahvaltıdan akşam yemeğine uygun fiyatlarla hizmet sunuyor.

Lokantanın menüsünde ise Antalya'nın coğrafi tescilli lezzetleri de bulunuyor. Antalya usulü piyaz, Muratpaşa Belediyesi'nin tescil ettirdiği tarihi 1950'li yıllara uzanan yöreye özgü "koşma" simidiyle servis edilen Paça Çorbası, Alanya'nın Hülüklü Çorbası ve kabak tatlısı lokantanın menüsünde yer alıyor. Bunun yanı sıra mezeleri, ana yemekleri, atıştırmalık ve içecekleriyle geniş bir menüye sahip lokantada ev yapımı mantı, erişte gibi yöresel kooperatif ürünleri de seçenek olarak sunuluyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Antalya Lokantası, Muratpaşa Belediyesi'nin yeni işletmesi olarak hizmete açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement